En Güncel Haberler

Yozgat’ta uzman çavuş düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını öldürdükten sonra intihar etti

Yozgat’ta uzman çavuş düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını öldürdükten sonra intihar etti
Bu haber 26 Temmuz 2021 - 0:32 'de eklendi ve 548 views kez görüntülendi.

Yozgat’ta bir uzman çavuş, düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Yozgat'ta bir uzman çavuş, düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Muş’ta görevli uzman çavuş Hacı Y. (30) izine geldiği Yozgat’ta düğün hazırlığı yaptığı ve resmi nikah kıydığı nişanlısı Aysel Y. (29 ) ile bir alışveriş merkezi önünde buluştu.

Çiftin arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Hacı Y. tabancası ile nişanlısına ateş edip, ardından intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Muş'ta görevli uzman çavuş Hacı Y. (30) izine geldiği Yozgat'ta düğün hazırlığı yaptığı ve resmi nikah kıydığı nişanlısı Aysel Y. (29 ) ile bir alışveriş merkezi önünde buluştu. Çiftin arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Hacı Y. tabancası ile nişanlısına ateş edip, ardından intihar etti.

Adli Tıp Kurumu Yozgat Şubesinden alınan Aysel Y’nin cenazesi, Sarıtopraklık Mezarlığı’na defnedildi.

Çiftin 24 Temmuz’da düğün yapacakları ve davetiyelerini dağıttıkları öğrenildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından önce Yozgat’ta özel bir dershanede coğrafya öğretmenliği yapan Aysel Y’in ocak ayında sosyal medya hesabından “Şiddetten ölen kadınlar için dijital anıt” sayfasının paylaşımını yaparak, “Ben de bir gün burada adımın yazmasından korkuyorum.” yazdığı görüldü.

Adli Tıp Kurumu Yozgat Şubesinden alınan Aysel Y'nin cenazesi, Sarıtopraklık Mezarlığı'na defnedildi. Çiftin 24 Temmuz'da düğün yapacakları ve davetiyelerini dağıttıkları öğrenildi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından önce Yozgat'ta özel bir dershanede coğrafya öğretmenliği yapan Aysel Y'in ocak ayında sosyal medya hesabından "Şiddetten ölen kadınlar için dijital anıt" sayfasının paylaşımını yaparak, "Ben de bir gün burada adımın yazmasından korkuyorum." yazdığı görüldü.

Aysel Yaşar, 7 ay önce sosyal medya hesabında, “Şiddette uğrayarak ölen kadınlar için dijital anıt” paylaşımında bulunarak, “Bir gün burada adımın yazılmasından korkuyorum” ifadelerini kullanmıştı. Korktuğu başına gelen genç kadının H.Y. ile resmi nikahlarını yaptıkları, haftaya düğünleri olduğu öğrenildi. Çiftin 24 Temmuz’da düğün yapacakları öğrenildi. (İHA)

Aysel Yaşar, 7 ay önce sosyal medya hesabında, “Şiddette uğrayarak ölen kadınlar için dijital anıt” paylaşımında bulunarak, “Bir gün burada adımın yazılmasından korkuyorum” ifadelerini kullanmıştı. Korktuğu başına gelen genç kadının H.Y. ile resmi nikahlarını yaptıkları, haftaya düğünleri olduğu öğrenildi. Çiftin 24 Temmuz'da düğün yapacakları öğrenildi. (İHA)

Yozgat’ta bir uzman çavuş düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kafasına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Ağır yaralı uzman çavuş, kaldırıldığı Yozgat Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Yozgat'ta bir uzman çavuş düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kafasına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Ağır yaralı uzman çavuş, kaldırıldığı Yozgat Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA