En Güncel Haberler

Burhan Çaçan 62 yaşında hayatını kaybetti…

Burhan Çaçan 62 yaşında hayatını kaybetti…
Bu haber 12 Ocak 2023 - 17:21 'de eklendi ve 379 views kez görüntülendi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. 62 yaşındaki Çaçan’ın İstanbul’daki evinde hayatını kaybettiği gelen ilk bilgiler arasında…

Ünlü sanatçı Burhan Çaçan, Bakırköy'deki evinde hayatını kaybetti. Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Çaçan, eve döndükten sonra kalp krizi geçirdi. Burhan Çaçan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Çaçan'ın bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi

Ünlü sanatçı Burhan Çaçan, Bakırköy’deki evinde hayatını kaybetti. Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Çaçan, eve döndükten sonra kalp krizi geçirdi. Burhan Çaçan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Çaçan’ın bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Florya'daki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Çaçan, 62 yaşındaydı. Hürriyet'in ulaştığı ünlü sanatçının yeğeni Yusuf Yetisgin " Burhan abimiz 2 saat önce evinde kalp krizi geçirdi. Müdahale yapıldı ancak hayatını kaybetti. Çok üzgünüz... Hepimizin başı sağolsun " dedi.

Florya’daki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Çaçan, 62 yaşındaydı. Hürriyet’in ulaştığı ünlü sanatçının yeğeni Yusuf Yetisgin ” Burhan abimiz 2 saat önce evinde kalp krizi geçirdi. Müdahale yapıldı ancak hayatını kaybetti. Çok üzgünüz… Hepimizin başı sağolsun ” dedi.

Florya'daki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Çaçan, 62 yaşındaydı. Hürriyet'in ulaştığı ünlü sanatçının yeğeni Yusuf Yetisgin " Burhan abimiz 2 saat önce evinde kalp krizi geçirdi. Müdahale yapıldı ancak hayatını kaybetti. Çok üzgünüz... Hepimizin başı sağolsun " dedi.

BURHAN ÇAÇAN KİMDİR?

17 Ekim 1960 tarihinde Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde dünyaya gelen Burhan Çaçan, 1978 yılında TRT Erzurum Radyosunun açmış olduğu amatör sesler yarışmasını kazandı. Yarışmanın ardından önce Ankara’ya, ardından da İstanbul’a geldi.

İlk albümünü 1981 yılında çıkaran Burhan Çaçan, Sefa Geldin, Ben Yarime Neler Alayım,İpek Mendil, Memik Oğlan, Ayaz Geceler, Yağ Yağmur ve Vurun Dalgalar isimli albümleri ile müzik dünyasında yer edindi.

İlahiler 99′ ile ‘Mevlüt Ve İlahiler’ isminde iki tane ilahi albümü yapan sanatçı, müzikle bağını hiç koparmadı.

İlahiler 99' ile 'Mevlüt Ve İlahiler' isminde iki tane ilahi albümü yapan sanatçı, müzikle bağını hiç koparmadı.

62 yaşındaki Çaçan’ın İstanbul’daki evinde öldüğü öğrenildi. Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Burhan Çaçan’ın eve döndükten sonra rahatsızlanarak öldüğü belirtildi. Çaçan’ın kalp krizi geçirmiş olabileceği kaydedildi.

CENAZESİ YARIN OLACAK”

Kısa sürede Twitter’da gündem olan Çaçan’ın ardından onlarca taziye paylaşımı yapılmaya başlandı. Haberi alan Çaçan’ın hayranları ise evinin önünde toplanmaya başladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Burhan Çaçan’ın ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren şarkıcı Ferman Toprak, “Hepimizin başı sağ olsun. Hepimizin yüreği yanıyor. Cenazesi yarın Fatih Camii’nde olacak” dedi.

CENAZESİ YARIN OLACAK"Kısa sürede Twitter'da gündem olan Çaçan'ın ardından onlarca taziye paylaşımı yapılmaya başlandı. Haberi alan Çaçan'ın hayranları ise evinin önünde toplanmaya başladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Burhan Çaçan'ın ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren şarkıcı Ferman Toprak, "Hepimizin başı sağ olsun. Hepimizin yüreği yanıyor. Cenazesi yarın Fatih Camii'nde olacak" dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA