En Güncel Haberler

Arkadaşı paylaştı… Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hayatını kaybetti!

Arkadaşı paylaştı… Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hayatını kaybetti!
Bu haber 18 Şubat 2023 - 1:42 'de eklendi ve 386 views kez görüntülendi.

Hatay’da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz depremde ailesiyle birlikte göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz’ın vefat haberi geldi.

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz depremde ailesiyle birlikte göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'ın vefat haberi geldi.

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24’te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.Deprem Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da da hissedildi.

Çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği depremde yaralı sayısı 100 bini aştı.
CANSIZ BEDEDİNE ULAŞILDI

Yayladağı ilçesinin Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan, 5 metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri, sosyal medyada 1,3 milyon takipçisiyle paylaşan Taha Duymaz, bir hafta önce geldiği Hatay kent merkezinde, ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralpin (45) evinde depreme

yakalandı. Akevleri Mahallesi Saray Apartmanında bulunan ev yıkıldı, Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz, halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kaldı.

yakalandı. Akevleri Mahallesi Saray Apartmanında bulunan ev yıkıldı, Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz, halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kaldı.

6 Şubattan buna yana süren arama çalışmalarında bugün Taha Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz’ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Günlerdir enkaz altında olduğu bilinen Taha Duymaz ve kardeşleri Melek Duymaz ile Umut Duymaz hakkında depremin 12. günü son dakika haberi geldi.

Daha sonra CZN Burak sosyal medya hesabından: “Değerli arkadaşlar Melek Duymaz enkazdan çıkarılmış Allah rahmet eylesin. Umut Duymaz’ı da görmüşler, şimdi çıkarıyorlar Allah rahmet eylesin. Ama kesin bilgileri vrebilmek için sürekli iletişim sağlamaya çalışıyorum o tarafla. Teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra CZN Burak sosyal medya hesabından: "Değerli arkadaşlar Melek Duymaz enkazdan çıkarılmış Allah rahmet eylesin. Umut Duymaz'ı da görmüşler, şimdi çıkarıyorlar Allah rahmet eylesin. Ama kesin bilgileri vrebilmek için sürekli iletişim sağlamaya çalışıyorum o tarafla. Teşekkür ederim." dedi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise: “Ben uyuyordum Zeynep Abla aramış, mesaj atmış. Tahmin edilen şey oldu. Cenazeleri görülmüş. Kız kardeşi, yanında Umut ve diğer tarafta Taha varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin, hepimizin başı sağolsun. Ben zaten tahmin ediyordum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise: "Ben uyuyordum Zeynep Abla aramış, mesaj atmış. Tahmin edilen şey oldu. Cenazeleri görülmüş. Kız kardeşi, yanında Umut ve diğer tarafta Taha varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin, hepimizin başı sağolsun. Ben zaten tahmin ediyordum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA