En Güncel Haberler

Babasını öldürüp evi ateşe verdi! Sebebi herkesi şoke etti: Eşini…

Babasını öldürüp evi ateşe verdi! Sebebi herkesi şoke etti: Eşini…
Bu haber 05 Temmuz 2023 - 2:35 'de eklendi ve 616 views kez görüntülendi.

Samsun’da Doğukan Ak tartıştığı babası Yaşar Ak’a kurşun yağdırdı. Ardından evi ateşe verip kaçtı. Kısa sürede yakalanan Doğukan Ak’ın savunması şok etkisi yarattı…

Doğukan Ak, boşandığı annesinin 2 katlı müstakil evinde oturan babası Yaşar Ak (47) ile eşini taciz ettiği iddiasıyla tartıştı.

Doğukan Ak, boşandığı annesinin 2 katlı müstakil evinde oturan babası Yaşar Ak (47) ile eşini taciz ettiği iddiasıyla tartıştı.

Tartışmanın büyümesi ile Doğukan Ak, elindeki tüfekle önce babaannesi Safinaz Doğan’ı (68) başına vurup, darp etti ardından babasına kurşun yağdırdı.

Doğukan Ak, daha sonra evi ateşe verip, yoldan geçen bir otomobili gasp ederek kaçtı.

Safinaz Doğan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Doğukan Ak sıkı takibinin ardından yakalandı.

Safinaz Doğan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Doğukan Ak sıkı takibinin ardından yakalandı.

Şüpheli, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Öte yandan öldürülen Yaşar Ak’ın daha önce de kendi kızına yönelik ‘cinsel taciz’ suçundan hüküm giydiği, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Gökçeboğaz Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan bir olayda, Doğukan Ak, babası Yaşar Ak ile eşine yönelik taciz iddiaları sebebiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, Doğukan Ak, tüfeğiyle önce babaannesi Safinaz Doğan’ı (68) darp ettikten sonra babasını vurarak hayatını sonlandırdı.

Gökçeboğaz Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan bir olayda, Doğukan Ak, babası Yaşar Ak ile eşine yönelik taciz iddiaları sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Doğukan Ak, tüfeğiyle önce babaannesi Safinaz Doğan’ı (68) darp ettikten sonra babasını vurarak hayatını sonlandırdı.

Doğukan Ak, yaşananlar sonrası evi ateşe verdikten sonra, bir otomobili gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Yaralanan Safinaz Doğan, Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası Doğukan Ak, yetkililerin yoğun çabaları sonucu yakalandı.

Ak, yakalandıktan sonra Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Ak, yakalandıktan sonra Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Samsun’da 23 yaşındaki Doğukan Ak, babasının evine giderek önce babaannesini darp etti, ardından tüfekle eşini taciz eden babası Yaşar Ak’ı vurdu. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, 23 yaşındaki genç evi ateşe verip daha sonra da yoldan bir aracı çevirip gasp etti. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan genç, aracın lastiklerine ateş edilerek yakalandı.

Samsun'da 23 yaşındaki Doğukan Ak, babasının evine giderek önce babaannesini darp etti, ardından tüfekle eşini taciz eden babası Yaşar Ak'ı vurdu. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, 23 yaşındaki genç evi ateşe verip daha sonra da yoldan bir aracı çevirip gasp etti. Polisin 'dur' ihtarına uymayan genç, aracın lastiklerine ateş edilerek yakalandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA