En Güncel Haberler

ERDAL SAKIZ CİNAYETİNDE EN YAKIN ARKADAŞI OLAYI İTİRAF ETTİ DETAYLAR

ERDAL SAKIZ CİNAYETİNDE EN YAKIN ARKADAŞI OLAYI İTİRAF ETTİ DETAYLAR
Bu haber 25 Kasım 2022 - 8:56 'de eklendi ve 303 views kez görüntülendi.

Müge Anlı’daki Erdal Sakız cinayetinde olay itiraf! Son görüştüğü o isim ve eşi gözaltına alındı 16 yaşındaki kızları: “Söylemek zorunda kaldım…”

BABAMI SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM..." Müge Anlı'daki Erdal Sakız cinayetinde olay itiraf! Son görüştüğü o isim ve eşi gözaltına alındı 16 yaşındaki kızlarından gelen itiraf şaşkınlık yarattı.BABAMI SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM..." Müge Anlı'daki Erdal Sakız cinayetinde olay itiraf! Son görüştüğü o isim ve eşi gözaltına alındı 16 yaşındaki kızlarından gelen itiraf şaşkınlık yarattı.

BABAMI SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM…”

Müge Anlı’daki Erdal Sakız cinayetinde olay itiraf! Son görüştüğü o isim ve eşi gözaltına alındı 16 yaşındaki kızlarından gelen itiraf şaşkınlık yarattı.

Müge Anlı’daki Erdal Sakız cinayetinde olay itiraf! Son görüştüğü o isim ve eşi gözaltına alındı 16 yaşındaki kızları itirafıyla herkesi şaşırttı. Karasu’da esnaflık yapan evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Erdal Sakız, 9 Kasım’ı 10 Kasım’a bağlayan gece şüpheli şekilde ortadan kayboldu. Sakız’a ulaşamayan ailesi ve yakınları polise kayıp başvurusu yaptı. Kayıp adamın bulunması için çalışmalar başlatılırken yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı. Kaybının 10. gününde Erdal Sakız’ın cesedi korkunç halde bulundu. Bugün Müge Anlı son dakika Erdal Sakız cinayeti gelişmelerini aktardı. Erdal Sakız’ın katili kim çıktı? İşte detaylar…

Müge Anlı'daki Erdal Sakız cinayetinde olay itiraf! Son görüştüğü o isim ve eşi gözaltına alındı 16 yaşındaki kızları itirafıyla herkesi şaşırttı. Karasu'da esnaflık yapan evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Erdal Sakız, 9 Kasım'ı 10 Kasım'a bağlayan gece şüpheli şekilde ortadan kayboldu. Sakız'a ulaşamayan ailesi ve yakınları polise kayıp başvurusu yaptı. Kayıp adamın bulunması için çalışmalar başlatılırken yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Kaybının 10. gününde Erdal Sakız'ın cesedi korkunç halde bulundu. Bugün Müge Anlı son dakika Erdal Sakız cinayeti gelişmelerini aktardı. Erdal Sakız'ın katili kim çıktı? İşte detaylar...

KABUSU GERÇEK OLDU

Karasu’da esnaflık yapan evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Erdal Sakız, 9 Kasım’ı 10 Kasım’a bağlayan gece şüpheli şekilde ortadan kayboldu.
Sakız’a ulaşamayan ailesi ve yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu ve ardından soluğu Müge Anlı stüdyosunda aldı.

İlçede büfe işleten Erdal Sakız’ın cesedi Hendek Çamdağı’nda araç içinde bulunduğu öğrenildi.

Müge Anlı şüpheli ölümle ilgili son dakika bilgisini ATV canlı yayınında aktardı.

Boğuşma izleri ve biri başına olmak üzere dört kurşunla öldürülen Erdal Sakız’ın katili ya da katilleri kim araştırılıyor.

BABAMLA DÜŞMAN GİBİYDİK”

Müge Anlı konuyu araştırırken Erdal Sakız’ın oğlu, babasıyla arasında yaşanan tartışmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdal Sakız cinayetini 16 yaşındaki kızın ifadesi çözecek! Jandarmaya babasının adını verdi

Erdal Sakız cinayetini 16 yaşındaki kızın ifadesi çözecek! Jandarmaya babasının adını verdi..

Sakarya’da 10 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cesedi bulunan Erdal Sakız’ın ölümüyle ilgili ailesi ve arkadaşları gözaltına alınmıştı. Aile serbest bırakılırken, arkadaşı ve onun ailesinin sorgusu sürüyor.

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına getirilen şüpheliler gece boyunca sorgulanırken; eşi Nurcan, oğlu Tuncay, Özbek sevgilisi Negis ve bazı şüpheliler serbest bırakıldı.

Gözaltında bir ten Erdal Sakız’ın arkadaşı ve kuzeni olan Ersin Koç ile eşi L. Koç ve oğulları S. Koç kaldı.
Ersin Koç’un 16 yaşındaki kızı S.Koç da ifadesi alınırken, olayı babasının gerçekleştirdiğini itiraf ettiği iddia ediliyor.
Genç kız da serbest bırakılırken, diğer şüphelilerin sorguları devam ediyor.

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına getirilen şüpheliler gece boyunca sorgulanırken; eşi Nurcan, oğlu Tuncay, Özbek sevgilisi Negis ve bazı şüpheliler serbest bırakıldı. Gözaltında bir ten Erdal Sakız'ın arkadaşı ve kuzeni olan Ersin Koç ile eşi L. Koç ve oğulları S. Koç kaldı. Ersin Koç'un 16 yaşındaki kızı S.Koç da ifadesi alınırken, olayı babasının gerçekleştirdiğini itiraf ettiği iddia ediliyor. Genç kız da serbest bırakılırken, diğer şüphelilerin sorguları devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA