En Güncel Haberler

Armağan Çağlayan’dan üzücü haber geldi

Armağan Çağlayan’dan üzücü haber geldi
Bu haber 14 Ocak 2023 - 11:12 'de eklendi ve 321 views kez görüntülendi.

Geçen aylarda kanser olduğu ortaya çıkan Armağan Çağlayan, Youtube üzerinden yaptığı programı da sağlık sorunlarından dolayı bitirmişti. Şimdilerde inzivaya çekilen Çağlayan, herkesi üzen bir paylaşım yaptı. Ölümden değil acı çekmekten korktuğunu ifade eden Çağlayan’ın ağrıları başladı.

Akciğerinde bulunan bir kitle sonrasında kanser olduğunu açıklayan Armağan Çağlayan, sağlığı için ekranlara veda etmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Armağan Çağlayan, bu kez yaşadığı ağrıları dile getiren bir paylaşım yaptı.

Akciğerinde bulunan bir kitle sonrasında kanser olduğunu açıklayan Armağan Çağlayan, sağlığı için ekranlara veda etmişti.  Sosyal medyayı aktif kullanan Armağan Çağlayan, bu kez yaşadığı ağrıları dile getiren bir paylaşım yaptı.

Doktorunun önerisi üzerine ekranlardan çekilen Çağlayan, korktuğu şeyin ölüm olmadığını acı çekmek olduğunu ifade etmişti.

“BU HASTALIK BETER BİR ŞEYMİŞ”

30 Kasım tarihinde ameliyat olan Armağan Çağlayan, ağrılarının dayanılmaz hale geldiğini söyledi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çağlayan, yaşadığı kötü süreci, “Bu hastalık beter bir şeymiş. Başın ağrısa, bacağın bir yere çarpsa, çarptığını bile bile doktora gitmek istiyorsun. Obsesyon!” diyerek korkularını dile getirdi.

Doktorunun önerisi üzerine ekranlardan çekilen Çağlayan, korktuğu şeyin ölüm olmadığını acı çekmek olduğunu ifade etmişti.
"BU HASTALIK BETER BİR ŞEYMİŞ"
30 Kasım tarihinde ameliyat olan Armağan Çağlayan, ağrılarının dayanılmaz hale geldiğini söyledi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çağlayan, yaşadığı kötü süreci, "Bu hastalık beter bir şeymiş. Başın ağrısa, bacağın bir yere çarpsa, çarptığını bile bile doktora gitmek istiyorsun. Obsesyon!" diyerek korkularını dile getirdi.

Armağan Çağlayan kansere yakalandığını şu sözlerle açıklamıştı:

“Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı.

Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım. Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz.

ÇOK ACAYİP BİR DUYGU”

Çağlayan, “Billur Hanım’ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda, sanki bende o gün birşey bulunmamış gibi hissettim. Çok acayip bir duygu.” dedi.

ÇOK ACAYİP BİR DUYGU"
Çağlayan, "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda, sanki bende o gün birşey bulunmamış gibi hissettim. Çok acayip bir duygu." dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA