En Güncel Haberler

Whatsapp mı çöktü? WP çöktü mü, ne oldu? Whatsapp çöktü mü, neden çöktü? Whatsapp çalışmıyor!

Whatsapp mı çöktü? WP çöktü mü, ne oldu? Whatsapp çöktü mü, neden çöktü? Whatsapp çalışmıyor!
Bu haber 20 Temmuz 2023 - 1:26 'de eklendi ve 365 views kez görüntülendi.

Whatsapp çöktü! WhatsApp kullanıcıları uygulamada yaşadıkları problem sonrası Whatsapp çöktü mü, neden çöktü merak ediyorlar. Peki Whatsapp mı çöktü? WP çöktü mü, ne oldu? Whatsapp çöktü mü, neden çöktü? İşte WP çöktü mü, ne oldu? Detaylar ile birlikte Whatsapp’a ne oldu? Haberimizde….

Whatsapp çöktü! WhatsApp kullanıcıları uygulamada yaşadıkları problem sonrası Whatsapp çöktü mü, neden çöktü merak ediyorlar. Peki Whatsapp mı çöktü? WP çöktü mü, ne oldu? Whatsapp çöktü mü, neden çöktü? İşte WP çöktü mü, ne oldu? Detaylar ile birlikte Whatsapp'a ne oldu? Haberimizde....

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Whatsapp kullanıcıları bugün akşam saatlerinde uygulamada problem yaşadıklarını sosyal medya üzerinden dile getirdiler.

Downdetector verilerine göre Whatsapp’taki kesinti bildirimleri şu şekildedir:

En çok bildirilen sorunlar

  • 54% Mesaj gönderme
  • 31% Uygulama
  • 15% Sunucu bağlantı

Dünyanın en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın çöktüğü iddia edildi. Bazı kullanıcılar son görülme ve mesaj göndermede sorun yaşadığını belirtti.

Özellikle Twitter üzerinden WhatsApp’ta yaşanan sorunla ilgili binlerce paylaşım yapıldı. WhatsApp’taki sorun hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

n çok bildirilen sorunlar
54% Mesaj gönderme
31% Uygulama
15% Sunucu bağlantı
Dünyanın en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın çöktüğü iddia edildi. Bazı kullanıcılar son görülme ve mesaj göndermede sorun yaşadığını belirtti.Özellikle Twitter üzerinden WhatsApp'ta yaşanan sorunla ilgili binlerce paylaşım yapıldı. WhatsApp'taki sorun hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Telefonunuzun İnternet’e bağlı olduğundan eminseniz WhatsApp mesajlarını alamamanızın veya gönderememenizin birkaç nedeni olabilir:

  • Telefonunuzun yeniden başlatılması veya kapatılıp açılması gerekiyordur.
  • Mesaj gönderdiğiniz kişi numaranızı engellemiştir.
  • Başlangıçta yapmanız gereken doğrulama işlemi tamamlanmamıştır.
  • WhatsApp üzerinden mesaj göndermeye çalıştığınız kişinin numarası telefonunuza doğru kaydedilmemiştir.

“Mesaj bekleniyor. Bu biraz zaman alabilir.” mesajını alma sorunu

Bazen kişilerin size gönderdiği mesaj yerine yukarıdaki mesajı görebilirsiniz. Uçtan uca şifreleme nedeniyle, kişinin telefonunun çevrimiçi olması gerektiği için söz konusu kişinin mesajının size iletilmesi biraz zaman alabilir. Siz veya sohbet ettiğiniz kişi yakın zamanda WhatsApp’ı yeniden yüklediyseniz ya da WhatsApp’ın eski bir sürümünü kullanıyorsanız bu durumla karşılaşabilirsiniz.

Bu süreci hızlandırmak için:

  • Mesajlaştığınız kişiden telefonunda WhatsApp’ı açmasını isteyin.
  • Her ikinizin de WhatsApp’ın en yeni sürümünü kullandığınıza emin olun.

Bağlı cihazlarınızda bazen, gönderdiğiniz veya aldığınız mesaj yerine yukarıdaki mesajı görebilirsiniz. Uçtan uca şifreleme nedeniyle, mesajın bağlı cihazınıza ulaşması biraz zaman alabilir. Siz veya sohbet ettiğiniz kişi yakın zamanda WhatsApp'ı yeniden yüklediyseniz ya da WhatsApp'ın eski bir sürümünü kullanıyorsanız bu durumla karşılaşabilirsiniz.Bu süreci hızlandırmak için:
Mesajı görmek için telefonunuzu kontrol edin.
Mesajlaştığınız kişiden telefonunda WhatsApp'ı açmasını isteyin.
Her ikinizin de WhatsApp'ın en yeni sürümünü kullandığınıza emin olun.

WhatsApp çöktü mü, neden girilmiyor? WhatsApp’a erişim sorunu düzeldi

Facebook, Instagram ve Messenger gibi platformları bünyesinde barındıran Meta’ya ait mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta erişim sorunu yaşanıyordu. Şirket tarafından yapılan çalışmalar sonucunda sorun, yaklaşık 1 saat sonra giderildi.

WhatsApp çöktü mü, neden girilmiyor? WhatsApp'a erişim sorunu düzeldi
Facebook, Instagram ve Messenger gibi platformları bünyesinde barındıran Meta’ya ait mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta erişim sorunu yaşanıyordu. Şirket tarafından yapılan çalışmalar sonucunda sorun, yaklaşık 1 saat sonra giderildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA