En Güncel Haberler

Türkücü Oğuz Yılmaz Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

Türkücü Oğuz Yılmaz Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı
Bu haber 20 Mayıs 2021 - 20:44 'de eklendi ve 490 views kez görüntülendi.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybeden türkücü Oğuz Yılmaz’ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybeden türkücü Oğuz Yılmaz'ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybeden türkücü Oğuz Yılmaz ‘ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Karşıyaka Camisinde kılınan cenaze namazına Yılmaz’ın ailesi, sevenleri ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı Mahir Alay katıldı.

Cenaze namazı sırasında Yılmaz’ın yakınları ve sevenleri göz yaşlarını tutamadı.

Cenaze namazı sırasında Yılmaz'ın yakınları ve sevenleri göz yaşlarını tutamadı.

Yılmaz’ın cenazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

Ankara oyun havalarıyla tanınan türkücü Yılmaz, dün akşam saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

1968’de Ankara’da dünyaya gelen Oğuz Yılmaz, 1989’da “Duydun mu?” albümünü yayınladı. 1999’da çıkardığı “Usta” albümü ve “Çekirge” isimli şarkıyla ün kazanan türkücü, iki çocuk babasıydı.

Yılmaz'ın cenazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.Ankara oyun havalarıyla tanınan türkücü Yılmaz, dün akşam saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.1968'de Ankara'da dünyaya gelen Oğuz Yılmaz, 1989'da "Duydun mu?" albümünü yayınladı. 1999'da çıkardığı "Usta" albümü ve "Çekirge" isimli şarkıyla ün kazanan türkücü, iki çocuk babasıydı.

Şarkıcı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren 53 yaşındaki şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ankara’da yaşayan şarkıcı Oğuz Yılmaz, dün öğle saatlerinde ailesi ile yaşadığı evde kalp krizi geçirdi. Ankara’daki özel bir hastanede tedavi altına alınan Yılmaz, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Ankara'da yaşayan şarkıcı Oğuz Yılmaz, dün öğle saatlerinde ailesi ile yaşadığı evde kalp krizi geçirdi. Ankara'daki özel bir hastanede tedavi altına alınan Yılmaz, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası Yılmaz’ın cenazesi, bugün öğle saatlerinde Karşıyaka Mezarlığı’na getirildi. Ahmet Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazına, şarkıcının ailesi ve yakınları ile birlikte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankaralı sanatçılar ve müzisyenler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yılmaz’ın cenazesi, kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda gözyaşları arasında defnedildi. 26 yıllık müzik hayatına yüzlerce şarkı sığdıran Yılmaz’ın, yeni albüm hazırlığında olduğu öğrenildi. (DHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA