En Güncel Haberler

Tokat’ta şiddetli deprem! .çevre illerden hissedildi

Tokat’ta şiddetli deprem! .çevre illerden hissedildi
Bu haber 21 Eylül 2021 - 20:14 'de eklendi ve 722 views kez görüntülendi.

Son dakika haberine göre, Tokat’ın Niksar ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD’dan yapılan açıklamada gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

Son dakika haberine göre, Tokat'ın Niksar ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 19.09’da ve 14,34 kilometre derinlikte gerçekleşti. AFAD’dan yapılan açıklamada, “Tokat’ın Niksar ilçesinde saat 19.09’da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 19.09'da ve 14,34 kilometre derinlikte gerçekleşti. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Tokat'ın Niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Tokat’ın Niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Ordu’nun Akkuş, Ünye, Çaybaşı, İkizce, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar ve Fatsa ilçelerinde de hissedildi.

Son dakika haberine göre; Tokat’ın Niksar ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Sivas ve Samsun’dan da hissedildiği duyuruldu.

AFAD’tan yapılan açıklamada, Tokat’ın Niksar ilçesinde 19.09’te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 14.34 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Son dakika haberine göre; Tokat'ın Niksar ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Sivas ve Samsun'dan da hissedildiği duyuruldu. AFAD'tan yapılan açıklamada, Tokat'ın Niksar ilçesinde 19.09'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 14.34 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Aktif fay hatlarının uzanış yönünde bulunan ülkemizde son dakika depremleri meydana geliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre Tokat – Niksar’da 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Sarsıntılar Amasya ve Ordu illerimizde de hissedildi. Son dakika depreminin ardından merkez üssüne yakın bölgede yaşayanlar panik yaşadı.

Aktif fay hatlarının uzanış yönünde bulunan ülkemizde son dakika depremleri meydana geliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre Tokat – Niksar’da 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Sarsıntılar Amasya ve Ordu illerimizde de hissedildi. Son dakika depreminin ardından merkez üssüne yakın bölgede yaşayanlar panik yaşadı. İşte son dakika deprem haberinin

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Tokat – Niksar’da saat 19.09’da 4.3 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Yerin 5.0 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Amasya ve Ordu illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Tokat - Niksar'da saat 19.09'da 4.3 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Yerin 5.0 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Amasya ve Ordu illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA