En Güncel Haberler

Tıp öğrencisi Onur Alp Eker’in ardından yürek burkan paylaşım!

Tıp öğrencisi Onur Alp Eker’in ardından yürek burkan paylaşım!
Bu haber 24 Temmuz 2021 - 15:07 'de eklendi ve 498 views kez görüntülendi.

Ankara’da kaçan kurbanlığın peşinden gittikten sonra bir daha haber alınamayan ve 2 gün sonra cesedi bulunan tıp fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Onur Alp Eker’in ölüm nedeni belli oldu mu?

Ön otopsi raporunda Onur Alp Eker’e, dışarıdan herhangi bir müdahaleye bağlı bir iz tespit edilemezken, ölüm nedeni ise detaylı otopsi raporunda belirlenecek.

Ankara’da kaçan kurbanlığın peşinden gittikten sonra bir daha haber alınamayan ve 2 gün sonra cesedi bulunan tıp fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Onur Alp Eker’in ölüm nedeni belli oldu mu? Ön otopsi raporunda Onur Alp Eker’e, dışarıdan herhangi bir müdahaleye bağlı bir iz tespit edilemezken, ölüm nedeni ise detaylı otopsi raporunda belirlenecek.

Yapılan değerlendirmede ise o bölgede yetişkin bir insanın kaybolma olasılığının bulunmadığı, cesedinin bulunduğu bölgeye yakın evler ve hobi bahçelerinin olduğu, istemesi durumunda yardım alma olasılığının var olduğu kaydedildi.

Eker’in, kalp krizi veya güneş çarpması sonucu ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Cep telefonu da yanında olan Eker’in cansız bedeni evinden 8 kilometre uzakta bulundu. Eker’in bulunması için cep telefonu sinyali de takip edildi. Ancak telefonunun şarjı bitmesi nedeniyle sinyal alınamadı.

Yapılan değerlendirmede ise o bölgede yetişkin bir insanın kaybolma olasılığının bulunmadığı, cesedinin bulunduğu bölgeye yakın evler ve hobi bahçelerinin olduğu, istemesi durumunda yardım alma olasılığının var olduğu kaydedildi. Eker’in, kalp krizi veya güneş çarpması sonucu ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Cep telefonu da yanında olan Eker’in cansız bedeni evinden 8 kilometre uzakta bulundu. Eker’in bulunması için cep telefonu sinyali de takip edildi. Ancak telefonunun şarjı bitmesi nedeniyle sinyal alınamadı.

YÜREKLERİ BURKTU 

Öte yandan, Onur Alp Eker’in vefatının ardından bir arkadaşı Twitter hesabından şu mesajı yayınladı: “Bize ışıklı bir ton gülümsemeni bıraktın. İyi ki tanıdım seni iyi ki yıllarca iyi kötü her anımızda beraber olduk. Böyle olmasını istemezdim, beklemezdim. Ancak elden bir şey gelmiyor. Işıklar içinde uyu, toprağın incitmesin. Elbet bir gün yeniden buluşacağız.”

YÜREKLERİ BURKTU Öte yandan, Onur Alp Eker'in vefatının ardından bir arkadaşı Twitter hesabından şu mesajı yayınladı: "Bize ışıklı bir ton gülümsemeni bıraktın. İyi ki tanıdım seni iyi ki yıllarca iyi kötü her anımızda beraber olduk. Böyle olmasını istemezdim, beklemezdim. Ancak elden bir şey gelmiyor. Işıklar içinde uyu, toprağın incitmesin. Elbet bir gün yeniden buluşacağız."

Ankara’da Kurban Bayramı’nın ilk günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan 19 yaşındaki Onur Alp Eker, güvenlik kameralarına yansıdığı görüntülere yakın bir bölgede ölü bulundu. Alınan bilgilere göre, Onur Alp Eker’in cansız bedenine ulaşıldığında, üstündeki kıyafetlere ve vücuduna herhangi bir zarar gelmediği, cep telefonunun da yanında olduğu öğrenildi. Eker’in kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA