En Güncel Haberler

Survivor’da İsmail Balaban nişanlısı Gamze ile konuştu:

Survivor’da İsmail Balaban nişanlısı Gamze ile konuştu:
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 8:24 'de eklendi ve 420 views kez görüntülendi.

Survivor 2021’de bu akşam merakla beklenen görüşme gerçekleşti. Geçen hafta, annesiyle yaptığı nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki konuşması nedeniyle gündemden düşmeyen milli güreşçi, Acun Ilıcalı’nın “Gamze beni aradı” diyerek sunduğu teklifini kabul etmişti. Survivor İsmail Balaban ile nişanlısı Gamze Atakan telefon görüşmesi yaptı. İşte merakla beklenen görüşme detayları…

Survivor 2021’de bu akşam merakla beklenen görüşme gerçekleşti. Geçen hafta, annesiyle yaptığı nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki konuşması nedeniyle gündemden düşmeyen milli güreşçi, Acun Ilıcalı'nın "Gamze beni aradı" diyerek sunduğu teklifini kabul etmişti. Survivor İsmail Balaban ile nişanlısı Gamze Atakan telefon görüşmesi yaptı. İşte merakla beklenen görüşme detayları… SURVİVOR İSMAİL BALABAN VE NİŞANLISI İLE TELEFONDA NELER KONUŞTU?

SURVİVOR İSMAİL BALABAN VE NİŞANLISI İLE TELEFONDA NELER KONUŞTU?

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, İsmail Balaban’la ilgili konuyu gündeme getirmiş ve İsmail Balaban’ın nişanlısının kendisini aradığını söylemişti. Sonrasında Acun Ilıcalı, annesiyle görüşen İsmail’in nişanlısı ile de görüşmesini teklif etmişti. Bu teklifi kabul eden İsmail Balaban, nişanlısı ile telefon görüşmesi yaptı.

Survivor yeni bölümde İsmail ile nişanlısı Gamze Atakan arasındaki şunlar konuşuldu; İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ilk olarak “Kimsenin bir sağlık problemi yok. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı böyle çok talihsiz bir olay oldu. Seninle İstanbul’a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra zaten ben ne olduğunu anlamadım. Ben de birazcık nasıl söyleyeyim nişanlı olduğun ortaya çıkmaz hani nişanlı olduğun için SMS gelmez gibilerinden bir olaylar döndü.” Dedi.

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, İsmail Balaban’la ilgili konuyu gündeme getirmiş ve İsmail Balaban’ın nişanlısının kendisini aradığını söylemişti. Sonrasında Acun Ilıcalı, annesiyle görüşen İsmail’in nişanlısı ile de görüşmesini teklif etmişti. Bu teklifi kabul eden İsmail Balaban, nişanlısı ile telefon görüşmesi yaptı. Survivor yeni bölümde İsmail ile nişanlısı Gamze Atakan arasındaki şunlar konuşuldu; İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ilk olarak “Kimsenin bir sağlık problemi yok. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı böyle çok talihsiz bir olay oldu. Seninle İstanbul’a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra zaten ben ne olduğunu anlamadım. Ben de birazcık nasıl söyleyeyim nişanlı olduğun ortaya çıkmaz hani nişanlı olduğun için SMS gelmez gibilerinden bir olaylar döndü.” Dedi.

İsmail ise bu sözlere karşılık “Ne alaka! Ben zaten öyle bir şey düşünmüş olsam seni yanımda götürmem. Burada senle ilgili konuşmam, senin adını geçirmem. “ dedi.

Gamze ise “Ben de onun farkındayım işte ama Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu.” Dedi. Gamze sözlerine şöyle devam etti “Ben dedim hani İsmail zaten orada başarısıyla öne çıkacak bir insan. Bunları düşünmüyor, düşünecek olsa zaten madem böyle şeyler hedefliyor.”

İsmail Balaban “Annem böyle bir şeyi nereden bilecek, nereden akıl edecek bu şekilde.”

Gamze Atakan “Dışarıdan ona öyle söylemişler.”

İsmail Balaban “ Dışarıdan kim söyleyecek Allah aşkına da annem akıl edecek.” Sorusuna karşılık “Akrabalar, eş, dost dedi bana.” Diye cevap verdi.

İsmail ise bu sözlere karşılık “Ne alaka! Ben zaten öyle bir şey düşünmüş olsam seni yanımda götürmem. Burada senle ilgili konuşmam, senin adını geçirmem. “ dedi. Gamze ise “Ben de onun farkındayım işte ama Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu.” Dedi. Gamze sözlerine şöyle devam etti “Ben dedim hani İsmail zaten orada başarısıyla öne çıkacak bir insan. Bunları düşünmüyor, düşünecek olsa zaten madem böyle şeyler hedefliyor.” İsmail Balaban “Annem böyle bir şeyi nereden bilecek, nereden akıl edecek bu şekilde.” Gamze Atakan “Dışarıdan ona öyle söylemişler.” İsmail Balaban “ Dışarıdan kim söyleyecek Allah aşkına da annem akıl edecek.” Sorusuna karşılık “Akrabalar, eş, dost dedi bana.” Diye cevap verdi

Gamze “Ben burada sana kimseyi kötülemek istemiyorum. Bunlar sen geldiğinde konuşulacak şeyler. Benim seninle iletişim kurmamın tek amacı bunları kafana takmamanı istiyorum. Düşündüğün gibi veya dışarıya lanse edilen gibi asla kötü bir şey yok.” dedi.

Gamze Atakan “Sonra ne olduysa ben bilmiyorum. Üç gün sonra Gülsüm annem, annemi arayıp biz nişanı atıyoruz gibisinden… Kim böyle Gülsüm anneyi doldurdu veya kim ne dedi bilmiyorum zaten iletişim halinde değilim. “ deyince İsmail “ Ortada bir sebep yokken böyle bir şey konuşulması bana mantıklı gelmiyor.” Dedi.

İsmail Balaban’ın nişanlısı “Ben senin bırakıp gittiğin Gamze’yim. Sadece bu konuda için rahat olsun. Dört aydır sürekli ben evdeyim, sürekli seni izliyorum, sürekli seni takip ediyorum. Yaptığım başka hiçbir şey yok. Sen yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Senle yatıp kalkıyorum çok iyi biliyorsundur. Cidden bırakıp gittiğin Gamze kimse, şu an ben hala oyum. Senden tek istediğim bu konularda artık daha fazla aklına başka şeyler gelmesin, içine başka bir şekilde kurt düşmesin. Sadece ailevi mevzu, küçük bir anlaşmazlık. Bu kadar büyümesi bile çok saçma.” Dedi.

Gamze “Ben burada sana kimseyi kötülemek istemiyorum. Bunlar sen geldiğinde konuşulacak şeyler. Benim seninle iletişim kurmamın tek amacı bunları kafana takmamanı istiyorum. Düşündüğün gibi veya dışarıya lanse edilen gibi asla kötü bir şey yok.” dedi. Gamze Atakan “Sonra ne olduysa ben bilmiyorum. Üç gün sonra Gülsüm annem, annemi arayıp biz nişanı atıyoruz gibisinden… Kim böyle Gülsüm anneyi doldurdu veya kim ne dedi bilmiyorum zaten iletişim halinde değilim. “ deyince İsmail “ Ortada bir sebep yokken böyle bir şey konuşulması bana mantıklı gelmiyor.” Dedi. İsmail Balaban’ın nişanlısı “Ben senin bırakıp gittiğin Gamze’yim. Sadece bu konuda için rahat olsun. Dört aydır sürekli ben evdeyim, sürekli seni izliyorum, sürekli seni takip ediyorum. Yaptığım başka hiçbir şey yok. Sen yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Senle yatıp kalkıyorum çok iyi biliyorsundur. Cidden bırakıp gittiğin Gamze kimse, şu an ben hala oyum. Senden tek istediğim bu konularda artık daha fazla aklına başka şeyler gelmesin, içine başka bir şekilde kurt düşmesin. Sadece ailevi mevzu, küçük bir anlaşmazlık. Bu kadar büyümesi bile çok saçma.” Dedi.

İsmail’in nişanlısı, olayı kendi çözebilecek durumda olsa ona yansıtmayacağını söyledi. Ve İsmail’in ilk önce annesi ile konuşmasına da hak verdi.

İsmail ile nişanlısı, konuşmalarına “İsmail’in dönmesi ile çözülebilecek bir konu olduğu” konusunda anlaştı.

İSMAİL BALABAN’IN ANNESİYLE YAPTIĞI TELEFON GÖRÜŞMESİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor İsmail son bölümde annesinin yaptığı itiraf ile gözyaşlarını tutamadı. Daha önce nişanlı olduğunu söyleyen İsmail, annesi ile telefon konuşması yaptığı sırada beklenmedik sözler duydu.

Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail’e “Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin” dedi.

Annesinin sözleri karşısında ünlüler takımı yarışmacıları şoke olurken, İsmail’in annesi sözlerini şöyle sürdürdü:

Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada. ”

Annesi ile yaptığı telefon konuşması sonrası büyük şaşkınlık yaşayan İsmail neler olduğunu sorarken, annesi 4 aydır çok kötü olaylar yaşadığını dile getirdi.

Konuşma sonrası İsmail izin isteyerek ödül evinin dışına çıktı. Sosyal medya kullanıcıları da İsmail’in nişanlısından ayrıldığını konuşurken, çok sayıda destek mesajı yağdı. Konseyde Acun Ilıcalı nişanlısı ile görüşme fırsatı verebileceklerini söylerken İsmail Balaban fırsat verilirse nişanlısı yerine annesi ile görüşmek istediğini söyledi.

Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada. " Annesi ile yaptığı telefon konuşması sonrası büyük şaşkınlık yaşayan İsmail neler olduğunu sorarken, annesi 4 aydır çok kötü olaylar yaşadığını dile getirdi. Konuşma sonrası İsmail izin isteyerek ödül evinin dışına çıktı. Sosyal medya kullanıcıları da İsmail'in nişanlısından ayrıldığını konuşurken, çok sayıda destek mesajı yağdı. Konseyde Acun Ilıcalı nişanlısı ile görüşme fırsatı verebileceklerini söylerken İsmail Balaban fırsat verilirse nişanlısı yerine annesi ile görüşmek istediğini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA