En Güncel Haberler

Survivor İsmail Balaban’a annesinden gelen telefon dünyasını başına yıktı! Yaşananların ardından İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan’dan flaş hamle!

Survivor İsmail Balaban’a annesinden gelen telefon dünyasını başına yıktı! Yaşananların ardından İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan’dan flaş hamle!
Bu haber 28 Nisan 2021 - 10:44 'de eklendi ve 1.206 views kez görüntülendi.

Survivor İsmail Balaban’a annesinden gelen telefon dünyasını başına yıktı! Yaşananların ardından İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan’dan flaş hamle!

Survivor 2021 yarışmasının dün akşam yayınlanan yeni bölümünde hiç beklenmedik olaylar yaşandı. Gönüllüler ile kıyasıya bir mücadele sürdüren ünlüler, yarışma sonucu iletişim ödülünü kazandı. Ödülünü annesi ile değerlendiren İsmail Balaban, açtığı telefon ile hayatının şokunu yaşadı.

Annesinin, nişanlısı Gamze Atakan hakkında söyledikleriyle İsmail Balaban’ın dünyası adeta başına yıkıldı. Gözyaşları içinde oğluyla konuşan anne, “Nişanlının adını ağzına bile alma. Beni burada öldürdüler, onlar yılanmış” ifadelerini kullandı. Yaşanan şokun ardından Acun Ilıcalı, “Gamze ile konuşabilirsin” teklifinde bulundu. Ancak Balaban teklifi reddederek sadece annesiyle konuşmak istedi.

Bunun üzerine ise Gamze Atakan’dan flaş bir hamle geldi. İşte yaşananlar…

Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim oyunu için mücadele etti. Oyunu kazanan takım ise ünlüler odu. Aileleriyle görüşen yarışmacılardan İsmail Balaban, annesinden nişanlısı Gamze hakkında duydukları karşısında büyük bir şok yaşadı.

Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim oyunu için mücadele etti. Oyunu kazanan takım ise ünlüler odu. Aileleriyle görüşen yarışmacılardan İsmail Balaban, annesinden nişanlısı Gamze hakkında duydukları karşısında büyük bir şok yaşadı.

BU KIZ YILANMIŞ OĞLUM”

İsmail’in annesi telefonda “Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et” dedi.

İsmail'in annesi telefonda "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" dedi.

İSMAİL BALABAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

İsmail ise annesiyle konuşurken adeta şaşkına dönünce kötü oldu ve çekim yapılan odadan dışarı çıkmak için izin aldı. Survivor’da ada konseyinde annesiyle yaptığı konuşmayla ilgili açıklamalar yapan İsmail çok zor bir gün geçirdiğini söyledi. Nişanlısı ile ilgili sorunlar olduğunu ifade eden İsmail gözyaşlarını da tutamadı.

İSMAİL BALABAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI İsmail ise annesiyle konuşurken adeta şaşkına dönünce kötü oldu ve çekim yapılan odadan dışarı çıkmak için izin aldı. Survivor'da ada konseyinde annesiyle yaptığı konuşmayla ilgili açıklamalar yapan İsmail çok zor bir gün geçirdiğini söyledi. Nişanlısı ile ilgili sorunlar olduğunu ifade eden İsmail gözyaşlarını da tutamadı.

ANNEM HASTANELİK OLMUŞ, DUYUNCA KÖTÜ OLDUM”

İsmail, “Çok zor bir gün geçirdim. Annemle konuşmaya başladığımızda ağlamaya başladı. ‘İyi değilim. Sen gittiğinden beri hiçbir şey aynı değil’ dedi. Ben gittiğimden beri çok şeyler olmuş ve hiçbir şey bilmiyorum. ‘Bundan sonra nişanlının adını anma her şeyi bitirdik’ dedi.

Herhalde aileler arasında bir şey olmuş. ilk defa annemi bu kadar üzgün ve sitemli görüyorum. Ne olduğunu çok merak ediyorum. Annem hastanelik olmuş. Bunları duyunca ben de kötü oldum” ifadelerini kullandı.

Herhalde aileler arasında bir şey olmuş. ilk defa annemi bu kadar üzgün ve sitemli görüyorum. Ne olduğunu çok merak ediyorum. Annem hastanelik olmuş. Bunları duyunca ben de kötü oldum" ifadelerini kullandı.

NİŞANLIMLA DEĞİL, ANNEMLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM”

Acun Ilıcalı ise İsmail Balaban’a “Eğer istiyorsan sana Gamze’yle görüşme hakkı vereceğiz” teklifinde bulundu. Ancak İsmail, nişanlısı Gamze ile görüşmek yerine annesiyle konuşmak istediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

Annem melek gibidir kimseye kızmaz. Ne diyeceğimi bilemedim. Acaba ne yaşandı da annem böyle oldu. Annemin söylediği netti. ‘Lütfen adını ağzına alma’ dedi. Ne yaşandı bilmiyorum. Eğer imkanım varsa annemle konuşmak istiyorum.”

Annem melek gibidir kimseye kızmaz. Ne diyeceğimi bilemedim. Acaba ne yaşandı da annem böyle oldu. Annemin söylediği netti. 'Lütfen adını ağzına alma' dedi. Ne yaşandı bilmiyorum. Eğer imkanım varsa annemle konuşmak istiyorum."

GAMZE ATAKAN’DAN FLAŞ HAMLE!

Balaban’ın bu sözlerinden sonra nişanlısı Gamze Atakan ise, hemen profilindeki İsmail Balaban’la fotoğrafını kaldırdı. Atakan ayrıca, profildeki nişanlısının baş harfi ‘İ’ ve beyaz kalp emojisini kaldırıp, sayfasındaki tüm kareleri de sildi.

GAMZE ATAKAN'DAN FLAŞ HAMLE! Balaban'ın bu sözlerinden sonra nişanlısı Gamze Atakan ise, hemen profilindeki İsmail Balaban'la fotoğrafını kaldırdı. Atakan ayrıca, profildeki nişanlısının baş harfi 'İ' ve beyaz kalp emojisini kaldırıp, sayfasındaki tüm kareleri de sildi.

İSMAİL BALABAN’IN İKİZİ TURAN BALABAN’DAN AÇIKLAMA

Gelişmelerin ardından İsmail Balaban’ın ikizi Turan Balaban’dan da bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turan Balaban, şu ifadeleri kullandı:

Bu problemler her ailede yaşanabilecek problemlerdir. Annemin İsmail ile konuşması kimsenin duymadığını farzederek yaptığı konuşmalardır. Yanında olamadığım için engel olamadım. Olayları farklı yerlere çekmeye çalışanları duyarlı olmaya davet ediyorum.”

Bu problemler her ailede yaşanabilecek problemlerdir. Annemin İsmail ile konuşması kimsenin duymadığını farzederek yaptığı konuşmalardır. Yanında olamadığım için engel olamadım. Olayları farklı yerlere çekmeye çalışanları duyarlı olmaya davet ediyorum."

Survivor 2021’de yavaş yavaş finale doğru giderken ünlüler takımında yer alan baş pehlivan İsmail Balaban’ın annesi ile yaptığı telefon görüşmesi olay oldu. Gözyaşları içinde aylardır göremediği oğlu ile konuşan İsmail Balaban’ın annesinin nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki sözleri şok etti. Oğlum nişanlın senin bildiğin gibi bir kız değil diyen annenin sözlerinin ardından Gamze Atakan merak konusu oldu. Peki kimdir İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan, kaç yaşında, ne yaptı?

Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında?

İsmail Balaban’ın nişanlısı olarak gündem olan Gamze Atakan hakkında bilgiler araştırılıyor. Gamze Atakan ev İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı.

Finike Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ”Antalyamızın başpehlivanı sarı fırtına İsmail Balaban ve Gamze Atakan Çiftimizin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi ve Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk beraber taktı. Çiftimize ve ailelerine bir ömür mutluluklar diliyoruz. Allah tamamına erdirsin.

Finike Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ''Antalyamızın başpehlivanı sarı fırtına İsmail Balaban ve Gamze Atakan Çiftimizin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi ve Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk beraber taktı. Çiftimize ve ailelerine bir ömür mutluluklar diliyoruz. Allah tamamına erdir

Survivor İsmail güreş kariyeri

2012 Kırkpınar Başaltı üçüncülüğü
2013 Kırkpınar başpehlivanlığı
2014 Kurtdereli başpehlivanlığı
2014 Kırkpınar ikinciliği
2015 Kurtdereli ikincliği
2016 Kurtdereli üçüncülüğü
2017 Kırkpınar başpehlivanlığı
2018 Kurtdereli başpehlivanlığı
2019 Elmalı Yağlı Güreşleri ikinciliği

Survivor İsmail Kırkpınar kariyeri

2012 yılında gerçekleşen 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başaltında üçüncü olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazandı. 2013 yılındaki 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finale kalıp başpehlivan olmayı başardı.

2014 yılındaki 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde Fatih Atlı’ya yenilerek 2. oldu. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Orhan Okulu’yu yenerek 2. kez Başpehlivan oldu. 2013 yılında yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde ise Ali Gürbüz’e finalde yenildi. Fakat Ali Gürbüz’ün doping testi pozitif çıkınca ve altın kemer İsmail Balaban’a verildi.

Survivor İsmail Balaban Kurtdereli kariyeri

2014 yılında, Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde aldığı başpehlivanlıktan sonra, 2015’te ikincilik, 2016’da üçüncülük ve ve 2018 yılında yeniden Kurtdereli başpehlivanı unvanını almıştır.

Elmalı Yeşilyayla

Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri’nde 2019 yılında final oynadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA