En Güncel Haberler

Şehit Gökhan Çakır’ın babası: Gökhanlar bitmez bu vatan bölünmez

Şehit Gökhan Çakır’ın babası: Gökhanlar bitmez bu vatan bölünmez
Bu haber 08 Nisan 2021 - 10:51 'de eklendi ve 315 views kez görüntülendi.

Afrin bölgesinde PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu 2 asker şehit oldu.

Şehit askerlerden Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın İnegöl’deki ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi.

Baba Hasan Çakır aldığı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehit haberini duyanlar ise şehidin evinin önüne akın etti.

Afrin bölgesinde PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu 2 asker şehit oldu. Şehit askerlerden Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın İnegöl’deki ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi. Baba Hasan Çakır aldığı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehit haberini duyanlar ise şehidin evinin önüne akın etti.

“O KANI YERDE BIRAKMAYACAKLAR”

Şehidin babası Hasan Çakır, “Dostlar sağ olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Vatan bölünmez şehitler ölmez. 3-5 ite biz kendimizi mi satacağız. Bak görün neler oluyor. Bugün bir tane Gökhan gitti ama sabaha kadar bin tane Gökhan gelecek. O kanı yerde bırakmayacaklar. Onun için hiç sıkıntım yok.” dedi.

NİKAH KIYDI AMA DÜĞÜNÜ YAPAMADI Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın 2 ay önce pandemi nedeniyle nikah kıydığı, düğününün ertelediği öğrenildi.

NİKAH KIYDI AMA DÜĞÜNÜ YAPAMADI

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın 2 ay önce pandemi nedeniyle nikah kıydığı, düğününün ertelediği öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytindalı Harekatı ile terörden arındırdığı Suriye’nin Tel Rıfat kırsalında terör örgütü PKK/YPG tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Piyade Komando Uzman Çavuş Gökhan Çakır ile Ahmet Akdal şehit oldu. Şehitler, zırlhı askeri ambulans ile alınarak, Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Kilis Devlet Hastanesi morguna getirildi. Adlı Tıp Kurumu Kilis Şubesinde otopsileri yapılan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın cenazesi Bursa’ya şehit Uzman Çavuş Ahmet Akdal’ın naaşı ise memleketi Kahramanmaraş’a gönderilmesi için Gaziantep Havalimanına gönderilecek. Hastaneye 1’inci Hudut Alay Komutan Vekili Gökay Muştu ile çok sayıda komutanın geldiği öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytindalı Harekatı ile terörden arındırdığı Suriye'nin Tel Rıfat kırsalında terör örgütü PKK/YPG tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Piyade Komando Uzman Çavuş Gökhan Çakır ile Ahmet Akdal şehit oldu. Şehitler, zırlhı askeri ambulans ile alınarak, Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Kilis Devlet Hastanesi morguna getirildi. Adlı Tıp Kurumu Kilis Şubesinde otopsileri yapılan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın cenazesi Bursa'ya şehit Uzman Çavuş Ahmet Akdal’ın naaşı ise memleketi Kahramanmaraş'a gönderilmesi için Gaziantep Havalimanına gönderilecek. Hastaneye 1’inci Hudut Alay Komutan Vekili Gökay Muştu ile çok sayıda komutanın geldiği öğrenildi.

Şehit Ahmet Akdal’

KAHRAMANMARAŞ’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Suriye’nin Tel Rıfat kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen havanlı saldırı sonucu şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Ahmet Akdal’ın (30) Kahramanmaraş’taki baba ocağına ateş düştü.

Şehit Ahmet Akdal’ın Yunus Emre Mahallesi’nde yaşayan babası Feramuz Akdal ile annesi Remziye Akdal’a acı haberi Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ve askeri yetkililer verdi. Oğullarının şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulan aileyi yetkililer teskin etmeye çalıştı. Haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları eve akın ederken, baba evinin olduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin eşi Ayşen Cansu Akdal ise şehadet haberini ailesinin evinde aldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA