En Güncel Haberler

Sapkın ilişkiyi affeden Mevla son kararıyla Esra Erol’da herkesi şoke etti

Sapkın ilişkiyi affeden Mevla son kararıyla Esra Erol’da herkesi şoke etti
Bu haber 10 Şubat 2021 - 1:23 'de eklendi ve 405 views kez görüntülendi.

Esra Erol’da Mevla Kaya olayında herkesi ters köşeye yatıran gelişmeler yaşandı. Kocası Salih’in sapkın ilişkisini affeden Mevla kararını verip, cuma günü onunla evinin yolunu tutmuştu. Mevla 9 Şubat 2021 salı günü bir kez daha yayına geldi. Meğer neler olmuş neler…

Esra Erol'da Mevla Kaya olayında herkesi ters köşeye yatıran gelişmeler yaşandı. Kocası Salih'in sapkın ilişkisini affeden Mevla kararını verip, cuma günü onunla evinin yolunu tutmuştu. Mevla 9 Şubat 2021 salı günü bir kez daha yayına geldi. Meğer neler olmuş neler...

TÜRKİYE’nin konuştuğu Mevla Kaya olayı izleyenlerin başını döndürdü. Esra Erol’un boşanması için yalvardığı Mevla, cuma günü Salih’in elini tutup onunla evliliğini devam ettireceğini söylemişti. Tam Mevla olayı kapandı derken, Mevla iki gözü iki çeşme geri döndü.

Ortaya çıktı ki karısı Mevla ile evine dönen Salih bir gün sonra hemen sapkın ilişkisine dönmüştü. Telefonla aradığı Nilüfer’den istediği yanıtı almış olacak ki pazar günü Mevla’nın karşısına ‘Ben çocuklar için evliliği devam ettiririm sandım ama yapamayacağım. Ben boşanmak istiyorum” demişti.

Sapkın ilişkinin ortasında kalan Mevla, ‘boşanma” lafını duyunca soluğu Esra Erol’un canlı yayınında aldı. “Ben çok yanıldım”‘ diyen Mevla, “Boşanmak istiyorum” dedi. Esra Erol, “Ben bir kaç ay vermiştim ama 3 gün sürdü’ diyerek durumu özetledi. Mevla’ya doğru yolu göstermek için adeta yalvar yakar olduğunu hatırlatan Esra Erol, “Ben artık sizin ipinizle kuyuya inmem” diyerek Mevla’ya umduğu desteği sunmadı.

Aldığı karşılıkla büyük şok yaşayan Mevla, Esra Erol'a yalvar yakar oldu. Esra Erol'a "Şimdi de ben sana elimi uzatıyorum abla tut elimi" dedi. Esra Erol "Ben sana boşanma konusunda yardım edeceğim' diye söz verdi.

Esra Erol’da ATV canlı yayınında Mevla olayında beklenmedik gelişmeler yaşandı. Esra Erol’un boşansın diye yalvardığı Mevla, 3 gün sonra ağlayarak stüdyoya geldi. İşte Mevla olayında şoke eden gelişmeler:

TÜRKİYE’nin konuştuğu Mevla Kaya olayı izleyenlerin başını döndürdü. Esra Erol’un boşanması için yalvardığı Mevla Kaya, cuma günü Salih’in elini tutup onunla evliliğini devam ettireceğini söyleyerek yayını terketmişti. Tam Mevla olayı kapandı derken, salı günü yayında yeni bir bomba patladı. Canlı yayına gelen Mevla Kaya öyle bir açıklama yaptı ki Esra Erol ‘Ben senin ipinle kuyuya inmem’ diyerek tepki gösterdi. Mevla son kararı, Nilüfer ise gurursuz açıklamaları Esra Erol’un tepesini attırdı. İşte Mevla olayında yaşananlar:

TÜRKİYE'nin konuştuğu Mevla Kaya olayı izleyenlerin başını döndürdü. Esra Erol'un boşanması için yalvardığı Mevla Kaya, cuma günü Salih'in elini tutup onunla evliliğini devam ettireceğini söyleyerek yayını terketmişti. Tam Mevla olayı kapandı derken, salı günü yayında yeni bir bomba patladı. Canlı yayına gelen Mevla Kaya öyle bir açıklama yaptı ki Esra Erol 'Ben senin ipinle kuyuya inmem' diyerek tepki gösterdi. Mevla son kararı, Nilüfer ise gurursuz açıklamaları Esra Erol'un tepesini attırdı. İşte Mevla olayında yaşananlar:

Kocası Salih’in eve getirdiği sevgilisi Nilüfer ile birlikte yaşayan Mevla, Türkiye’nin gündemine oturdu. Esra Erol 3 çocuk annesi Mevla’nın tüm gücüyle yanında olurken, Türk halkı da ona yeni bir hayat kurmak için seferber oldu. Esra Erol’un boşanması ve kendi hayatını kurması için adeta yalvardığı Mevla, önce buna razı oldu. Ama Mevla’nın çok zorlanarak aldığı bu karar uzun vadeli olmadı.

Mevla geçen hafta cuma günü son kararım diyerek Salih’i affettiğini ve evliliğini devam edeceğini duyurdu. Salih ile Mevla, sapkın ilişkide başrolde yer alan Nilüfer’in eşyalarını da toplayıp stüdyoya getirmişlerdi. Salih, “Bir daha Mevla’ya göz yaşı döktürmeyeceğim’ diye yemin ederken, Mevla da ‘Salih’in sözüne inanıyorum ona güveniyorum” diyerek evliliğine dönmüştü.

Mevla geçen hafta cuma günü son kararım diyerek Salih'i affettiğini ve evliliğini devam edeceğini duyurdu. Salih ile Mevla, sapkın ilişkide başrolde yer alan Nilüfer'in eşyalarını da toplayıp stüdyoya getirmişlerdi. Salih, "Bir daha Mevla'ya göz yaşı döktürmeyeceğim' diye yemin ederken, Mevla da 'Salih'in sözüne inanıyorum ona güveniyorum" diyerek evliliğine dönmüştü.

Pazartesi günü canlı yayına olayın taraflarından sadece Nilüfer çıktı. Dilinin altında bir bakla olduğunu belli eden Nilüfer, hafta sonu Salih ile telefonda konuştuklarını açıkladı. Yüzünde mutlu bir ifade olan Nilüfer, 2 gün önce karısıyla birlikte çekip giden Salih’e yeşil ışık yakmış görünüyordu. Esra Erol ‘ne konuştuklarını’ ısrarla sorsa da Nilüfer dilinin altındaki baklayı çıkarmadı. Ama salı günü yayına Mevla sürpriz bir kararla gelince herşey ortaya döküldü.

Ortaya çıktı ki karısı Mevla ile evine dönen Salih bir gün sonra hemen sapkın ilişkisine dönmüştü. Telefonla aradığı Nilüfer’den istediği yanıtı almış olacak ki pazar günü Mevla’nın karşısına geçip bombayı patlatmış. Salih, Mevla’ya ‘Ben çocuklar için evliliği devam ettiririm sandım ama yapamayacağım. Ben boşanmak istiyorum” demiş.

Ortaya çıktı ki karısı Mevla ile evine dönen Salih bir gün sonra hemen sapkın ilişkisine dönmüştü. Telefonla aradığı Nilüfer'den istediği yanıtı almış olacak ki pazar günü Mevla'nın karşısına geçip bombayı patlatmış. Salih, Mevla'ya 'Ben çocuklar için evliliği devam ettiririm sandım ama yapamayacağım. Ben boşanmak istiyorum" demiş.

Sapkın ilişkinin ortasında kalan Mevla, ‘boşanma” lafını duyunca soluğu Esra Erol’un canlı yayınında aldı. “Ben çok yanıldım”‘ diyen Mevla, iki gözü iki çeşme “Boşanmak istiyorum” dedi. Esra Erol, “Ben bir kaç ay vermiştim ama 3 gün sürdü’ diyerek durumu özetledi. Mevla’ya doğru yolu göstermek için adeta yalvar yakar olduğunu hatırlatan Esra Erol, “Ben artık sizin ipinizle kuyuya inmem” diyerek Mevla’ya umduğu desteği sunmadı. Esra Erol, Mevla’ya boşanma konusunda yardımcı olmayacağını söyledi.

Mevla ise “Ben kendimi o kadar değersiz görmüşüm ki anlamadım abla” derken Esra Erol, “Ben sana elimi uzattım. Tüm Türkiye sana yardım için seferber oldu. Kadınlığını çiğnetme dedim mi? Bu da senin seçimindi” karşılığını verdi. Mevla ise çaresizlikle “Şimdi de ben sana elimi uzatıyorum abla tut elimi” diye yalvardı. Esra Erol “Ben sana boşanma konusunda yardım edeceğim’ diye söz verdi.

Canlı yayına katılan sapkın ilişkinin merkezindeki Nilüfer de bombayı patlattı ve annesi ile eve dönmeyeceğini açıkladı. Salih’in boşanacağını öğrenen Nilüfer, “Salih’i hala seviyorum. Ama onun yanına gitmeyeceğim. Kendi ayaklarımın üzerinde duracağım” dedi. Ancak bu sözleriyle Esra Erol’u ikna edemedi. Pazartesi günü yayında dilinin altındaki baklayı çıkarmayan Nilüfer’in bu boşanmadan haberi olduğunu düşünen Esra Erol, “Siz de bir gram gurur yok” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA