En Güncel Haberler

Pazartesi’den Sonra Çok Kuvvetli Geliyor! Meteoroloji Uyardı!

Pazartesi’den Sonra Çok Kuvvetli Geliyor! Meteoroloji Uyardı!
Bu haber 29 Mart 2021 - 4:39 'de eklendi ve 350 views kez görüntülendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahmin raporlarını açıkladı. Yurt genelinde hava sıcaklıkları düşerken, yağışlı hava geliyor.

Yurt genelinde etkisini gösteren soğuk hava dalgasının bir süre daha devam edeceği ifade ediliyor. Meteoroloji’den yapılan son açıklamaya göre hava sıcaklıkları hafta başında 4-5 derece daha düşecek.

Türkiye’de gelecek hafta ortasından itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek, yağmur ve kar yağışı beklentisi var. Yurt genelinde sıcaklıkların pazartesi günüyle birlikte 4-5 derece daha düşmesi bekleniyor.

Yurt genelinde etkisini gösteren soğuk hava dalgasının bir süre daha devam edeceği ifade ediliyor. Meteoroloji’den yapılan son açıklamaya göre hava sıcaklıkları hafta başında 4-5 derece daha düşecek. Türkiye’de gelecek hafta ortasından itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek, yağmur ve kar yağışı beklentisi var. Yurt genelinde sıcaklıkların pazartesi günüyle birlikte 4-5 derece daha düşmesi bekleniyor.

İç ve Doğu Kesimlere Uyarı

Meteoroloji’den gelen son açıklamalarda yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava beklendiği ifade edildi. Doğu Anadolu’nun doğu ve kuzey bölgeleri, İç Anadolu’nun doğusu, Batman, Çankırı, Ankara ve Siirt çevrelerinde ise yağış beklentisi bulunuyor.

Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları, Batman, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinde yağmur olarak kendisini göstermesi beklenen yağışların, diğer bölgelerde kar şeklinde etkili olması bekleniyor. İç ve Doğu Anadolu’da buzlanma ve don bekleniyor vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

İç ve Doğu Kesimlere Uyarı Meteoroloji’den gelen son açıklamalarda yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava beklendiği ifade edildi. Doğu Anadolu’nun doğu ve kuzey bölgeleri, İç Anadolu’nun doğusu, Batman, Çankırı, Ankara ve Siirt çevrelerinde ise yağış beklentisi bulunuyor. Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları, Batman, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinde yağmur olarak kendisini göstermesi beklenen yağışların, diğer bölgelerde kar şeklinde etkili olması bekleniyor. İç ve Doğu Anadolu’da buzlanma ve don bekleniyor vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

Doğu Anadolu’nun ve Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinde ise çığ riski devam ediyor.

Doğu Anadolu’nun ve Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinde ise çığ riski devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA