En Güncel Haberler

Ölen adamın mezar taşına yazdırdığı satırlar sosyal medyada gündem oldu

Ölen adamın mezar taşına yazdırdığı satırlar sosyal medyada gündem oldu
Bu haber 19 Ocak 2022 - 12:49 'de eklendi ve 759 views kez görüntülendi.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, Twitter ve TikTok kullanıcıları tarafından çok konuşuldu. Yaşamını yitiren bir vatandaşın mezar taşına yazdırdığı “Ağlamayın, içim ölüydü zaten gözlerimi kapattım sadece” ifadeleri çok sayıda beğeni aldı.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, Twitter ve TikTok kullanıcıları tarafından çok konuşuldu. Yaşamını yitiren bir vatandaşın mezar taşına yazdırdığı "Ağlamayın, içim ölüydü zaten gözlerimi kapattım sadece" ifadeleri çok sayıda beğeni aldı.

TikTok ve Twetter’da yapılan paylaşımlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Bir vatandaşın mezar taşına yazdırdığı yazı ise kısa süre içerisinde sosyal medyanın diline düştü.

“İÇİM ÖLÜYDÜ ZATEN”

Vatandaş, ölmeden önce vasiyet ederek hazırlattığı mezar taşına, “Ağlamayın, içim ölüydü zaten gözlerimi kapattım sadece” diye yazdırdı. Bu mezar taşına ait video, sosyal medyada bir anda çok konuşulanlar arasına girdi.

BAŞARILI BULANLAR DA VAR, ELEŞTİRENLER DE

Bazı vatandaşlar, söz konusu videodaki yazıyı başarılı olarak nitelendirirken, bazı vatandaşlar da ölümle dalga geçilmesinin yanlış olduğunu vurguladı.

BAŞARILI BULANLAR DA VAR, ELEŞTİRENLER DEBazı vatandaşlar, söz konusu videodaki yazıyı başarılı olarak nitelendirirken, bazı vatandaşlar da ölümle dalga geçilmesinin yanlış olduğunu vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA