En Güncel Haberler

Oğlunu öldüren baba intihar etmeden önce sosyal medyada paylaşım yaptı: Oğlumu onların ellerine bırakmam

Oğlunu öldüren baba intihar etmeden önce sosyal medyada paylaşım yaptı: Oğlumu onların ellerine bırakmam
Bu haber 23 Haziran 2022 - 3:13 'de eklendi ve 204 views kez görüntülendi.

Aydın’da 20 yaşındaki oğlunu tüfekle ensesinden vurarak öldüren baba, daha sonra sosyal medyada hesabından “Oğlum Orhan da benim gibi rezil olmasın. Beni rezil ettiler. Oğlum Orhan’ı onun için yanımda götürüyorum. Vebali, günahı boynuma. Oğlumu onlar gibi dengesiz insanların eline bırakamam” paylaşımında bulundu. Paylaşımı yaptıktan sonra baba, aynı silahla intihar etti.

Aydın'da 20 yaşındaki oğlunu tüfekle ensesinden vurarak öldüren baba, daha sonra sosyal medyada hesabından "Oğlum Orhan da benim gibi rezil olmasın. Beni rezil ettiler. Oğlum Orhan'ı onun için yanımda götürüyorum. Vebali, günahı boynuma. Oğlumu onlar gibi dengesiz insanların eline bırakamam" paylaşımında bulundu. Paylaşımı yaptıktan sonra baba, aynı silahla intihar etti.

Karacasu ilçesinde Eşiyle boşanma etabında olduğu belirtilen çiftçi Ümit Çaka, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tapu ve Kadastro Kısmı’ndan mezun olan ve 18 Haziran’da meskene dönen oğlu Orhan Çaka’yı av tüfeğiyle ensesine ateş ederek öldürdü.

“OĞLUMU ONLARIN ELLERİNE BIRAKMAM”

Ümit Çaka, daha sonra toplumsal medya hesabından “Oğlum Orhan da benim üzere rezil olmasın. Beni rezil ettiler. Oğlum Orhan’ı onun için yanımda götürüyorum. Vebali, günahı boynuma. Oğlumu onlar üzere istikrarsız insanların eline bırakamam” paylaşımında bulundu.

Ümit Çaka, daha sonra toplumsal medya hesabından "Oğlum Orhan da benim üzere rezil olmasın. Beni rezil ettiler. Oğlum Orhan'ı onun için yanımda götürüyorum. Vebali, günahı boynuma. Oğlumu onlar üzere istikrarsız insanların eline bırakamam" paylaşımında bulundu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI SONRASI İNTİHAR ETTİ

Ümit Çaka, tıpkı tüfekle hayatını son verdi . Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptığı denetimde baba-oğulun ömürlerini yitirdiği belirlendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin akabinde baba-oğulun cansız vücutları Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin akabinde baba-oğulun cansız vücutları Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA