En Güncel Haberler

Manavgat’ta çiftliği yanan Tuğba Özay felç geçirdi. Tuğba Özay gözyaşları içinde yardım istedi!

Manavgat’ta çiftliği yanan Tuğba Özay felç geçirdi. Tuğba Özay gözyaşları içinde yardım istedi!
Bu haber 29 Temmuz 2021 - 15:24 'de eklendi ve 383 views kez görüntülendi.

Manavgat’ta çiftliğinin yandığını söyleyen Tuğba Özay, bunun üzerine felç geçirdi. Hastaneden yayınladığı videoda “Her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum” dedi.

FELÇ GEÇİRDİ

Hastane odasından video yayınlayan Özay, “Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor” şeklinde konuştu.

Manavgat’ta çiftliğinin yandığını söyleyen Tuğba Özay, bunun üzerine felç geçirdi. Hastaneden yayınladığı videoda “Her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum” dedi. FELÇ GEÇİRDİ Hastane odasından video yayınlayan Özay, “Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor” şeklinde konuştu.

YARDIM İSTEDİ

Yangının evine sıçradığını duyunca arabanın içinde ağlayarak video çeken Özay, “Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin” dedi.

YARDIM İSTEDİ Yangının evine sıçradığını duyunca arabanın içinde ağlayarak video çeken Özay, “Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin” dedi.

Ünlü manken Tuğba Özay, Manavgat’ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Özay ağlarken çektiği videoyu takipçileri ile paylaştı. Ünlü manken, Yandı Manavgat kül oldu. Lütfen sesimizi duyun oraya daha çok ekip gerekiyor yalvarırım sesimizi duyun. Dünden beri yalvarıyorum” ifadelerinde bulundu. Felç geçirdiğini açıklayan Özay” Çiftliğimiz yandı, her şey kül oldu dünden beri yalvarıyorum ben felç geçiriyorum” dedi.

Ünlü manken Tuğba Özay, Manavgat’ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Özay ağlarken çektiği videoyu takipçileri ile paylaştı. Ünlü manken, Yandı Manavgat kül oldu. Lütfen sesimizi duyun oraya daha çok ekip gerekiyor yalvarırım sesimizi duyun. Dünden beri yalvarıyorum” ifadelerinde bulundu. Felç geçirdiğini açıklayan Özay” Çiftliğimiz yandı, her şey kül oldu dünden beri yalvarıyorum ben felç geçiriyorum” dedi.

Dün Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Yeniköy mahallesinde başlayan yangın 4 farklı noktaya sıçradı. Birçok mahalle ev zarar gördü. Ekipler gün boyu devam eden yangına müdahale etmeye devam ediyor. Ünlü manken Tuğba Özay’ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Ünlü manken sosyal medya hesabı üzerinden gözyaşları içinde çektiği videolarda takipçilerine seslendi.

Dün Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Yeniköy mahallesinde başlayan yangın 4 farklı noktaya sıçradı. Birçok mahalle ev zarar gördü. Ekipler gün boyu devam eden yangına müdahale etmeye devam ediyor. Ünlü manken Tuğba Özay’ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Ünlü manken sosyal medya hesabı üzerinden gözyaşları içinde çektiği videolarda takipçilerine seslendi.

Takipçileri Destek Oldu

Ünlü mankenin yaptığı çağrılara takipçilerinden destek yağdı. Birçok takipçisi ünlü mankenin attığı videoları daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla paylaşımlar yaptı. Felç geçiren ünlü mankene sevenlerinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

Takipçileri Destek Oldu Ünlü mankenin yaptığı çağrılara takipçilerinden destek yağdı. Birçok takipçisi ünlü mankenin attığı videoları daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla paylaşımlar yaptı. Felç geçiren ünlü mankene sevenlerinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

Son dakika haberi: Manavgat’ta yangın felaketi! Bakan acı haberi verdi

Son dakika haberine göre; Türkiye’nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Öte yandan bir yangın haberi de Muğla’nın Marmaris ilçesinden geldi. Kütahya ve Kocaeli’de de ormanlık alanlarda yangın çıktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA