En Güncel Haberler

Korkunç Olay: Ters Kelepçe Takıp Tecavüz Edip Öldürmüşler

Korkunç Olay: Ters Kelepçe Takıp Tecavüz Edip Öldürmüşler
Bu haber 16 Mayıs 2022 - 23:43 'de eklendi ve 195 views kez görüntülendi.

Arabayı alarak evden giden iki isimden günlerdir haber alınamazken genç kızın cesedi Kızılırmak’ta bulundu.. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında iki güvenlik görevlisi yakalandı ve gözaltına alındı.

Arabayı alarak evden giden iki isimden günlerdir haber alınamazken genç kızın cesedi Kızılırmak'ta bulundu.. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında iki güvenlik görevlisi yakalandı ve gözaltına alındı.

Sabah Gazetesi’nin aktardığı bilgiye göre güvenlik görevlilerinden biri korkunç cinayet ve tecavüzü itiraf etti. Ağbayır mevkiinde ormanlık alana diğer güvenlik görevlisi arkadaşı ile gittiklerini ve alkol almaya başladıklarını söyleyen kişi, evlilik planları yapan Hasan Aydoğan ile sevgilisi Şemya Demir’in bölgeye geldiğini gördü. Güvenlik görevlilerinden Sami Aydoğan ifadesinde onların yanlarına gittiklerini ve silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttıklarını söyledi.

Sabah Gazetesi'nin aktardığı bilgiye göre güvenlik görevlilerinden biri korkunç cinayet ve tecavüzü itiraf etti. Ağbayır mevkiinde ormanlık alana diğer güvenlik görevlisi arkadaşı ile gittiklerini ve alkol almaya başladıklarını söyleyen kişi, evlilik planları yapan Hasan Aydoğan ile sevgilisi Şemya Demir'in bölgeye geldiğini gördü. Güvenlik görevlilerinden Sami Aydoğan ifadesinde onların yanlarına gittiklerini ve silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttıklarını söyledi.

İki genci kandıran ve onları gözaltına aldıklarını söyleyen güvenlik görevlileri, onlara ters kelepçe taktı ve onları kızılırmak kıyısına götürdü. Burada alkol almaya devam eden iki kişi, daha sonra iddialara göre genç kıza tecavüz etti ve onu ensesinden vurarak öldürdü. Öldürdükleri kızı Kızılırmak kenarına atan iki güvenlik görevlisi, daha sonra Hasan Aydoğan’ı da karnından vurup öldürdü ve onun cesedini de Kızılırmak’a attı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken güvenlik görevlisi Sami Aydoğan’ın itirafları kan dondurdu. Diğer güvenlik görevlisi ise bunları reddetti.

İki genci kandıran ve onları gözaltına aldıklarını söyleyen güvenlik görevlileri, onlara ters kelepçe taktı ve onları kızılırmak kıyısına götürdü. Burada alkol almaya devam eden iki kişi, daha sonra iddialara göre genç kıza tecavüz etti ve onu ensesinden vurarak öldürdü. Öldürdükleri kızı Kızılırmak kenarına atan iki güvenlik görevlisi, daha sonra Hasan Aydoğan'ı da karnından vurup öldürdü ve onun cesedini de Kızılırmak'a attı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken güvenlik görevlisi Sami Aydoğan'ın itirafları kan dondurdu. Diğer güvenlik görevlisi ise bunları reddetti.

Kırşehirli genç sevgililerin korkunç sonu aydınlandı: Şeyma’nın cesedi ters kelepçeli halde bulunmuştu, tecavüz itirafı geldi!

Kırşehir’de, cesedi elleri arkadan kelepçeli bir şekilde bulunan Şeyma Demir’in katil zanlılarından Sami Aydoğan, genç kıza tecavüz ettikten sonra öldürdüklerini itiraf etti. Kendilerini polis olarak tanıtan güvenlik görevlisi iki zanlının, genç çifti gözaltı adı altında alıkoydukları öğrenildi. Zanlılardan diğeri cinayeti inkar ederken, Şeyma Demir’in erkek arkadaşı Hasan Aydoğan’ın da öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Kırşehir'de, cesedi elleri arkadan kelepçeli bir şekilde bulunan Şeyma Demir'in katil zanlılarından Sami Aydoğan, genç kıza tecavüz ettikten sonra öldürdüklerini itiraf etti. Kendilerini polis olarak tanıtan güvenlik görevlisi iki zanlının, genç çifti gözaltı adı altında alıkoydukları öğrenildi. Zanlılardan diğeri cinayeti inkar ederken, Şeyma Demir'in erkek arkadaşı Hasan Aydoğan'ın da öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Kırşehir’de bir süredir haber alınamayan Şeyma Demir’in katil zanlıları, genç kadını nasıl öldürdüklerini detaylarıyla anlattı. Kırşehir Belediyesi’ne bağlı mezarlıklar müdürlüğünde güvenlik görevlisi olarak çalışan zanlıların, genç kadına önce tecavüz ettikleri sonra da öldürdükleri öğrenildi. Şeyma Demir’in erkek arkadaşı Hasan Aydoğan in ın da öldürüldüğü iddia edildi.

NE OLMUŞTU?

Kırşehir’de yaşayan ve sevgili oldukları belirtilen Hasan Aydoğan ile Şeyma Demir geçtiğimiz günlerde ortadan kaybolmuştu. Çocuklarına uzun süre ulaşamayan ailelerin ihbarı sonucu, gençlerin bindiği araç, ormanlık bir alanda terkedilmiş halde bulundu. Araçta cep telefonları, montlar ve Şeyma Demir’e ait kişisel eşyalarının olduğu çanta ele geçirildi.

Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda gençlerin iki şüpheli tarafından başka bir araca bindirilerek Kortulu köyü istikametine götürüldüğü belirlendi. Ekiplerce köyde yapılan aramalarda Kızılırmak kenarında Şeyma Demir’in cansız bedenine ulaşıldı.

Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda gençlerin iki şüpheli tarafından başka bir araca bindirilerek Kortulu köyü istikametine götürüldüğü belirlendi. Ekiplerce köyde yapılan aramalarda Kızılırmak kenarında Şeyma Demir'in cansız bedenine ulaşıldı

Jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından genç kızın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken; Şeyma Demir’in ters kelepçelenmiş ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldükten sonra ırmağa atıldığı tespit edildi.

Cinayetle ilgili Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olan Sami Aydoğan ve Şefik Ekici gözaltına alındı.

POLİSİZ" DİYEREK KANDIRDILARZanlılardan

Zanlılardan Sami Aydoğan ifadesinde, Ağbayır mevkiindeki ormanlık alana giderek alkol almaya başladıklarını, Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir’in bölgeye geldiğini görünce, yanlarına gidip, silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttığını anlattı

POLİSİZ” DİYEREK KANDIRDILAR

İfadeye göre iki genci gözaltına alındıklarını söyleyerek ters kelepçe takıp, kendi otomobillerine alan güvenlik görevlileri, Kızılırmak kıyısına götürdü.

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Sabah’ın haberine göre burada alkol almaya devam eden 2 güvenlik görevlisi, iddiaya göre tecavüz ettikleri genç kızı, ensesinden tek kurşunla vurarak öldürüp, Kızılırmak’a attı. Ardından Hasan Aydoğan’ı da karnından vurup öldüren güvenlik görevlileri, Aydoğan’ın cesedini de yine Kızılırmak’a attı. Demir’e tecavüz edip öldürdüğünü itiraf eden Sami Aydoğan’ın da cinayetin ardından otomobilini yıkatarak, delilleri yok etmeye çalıştığı belirlendi.

Sabah'ın haberine göre burada alkol almaya devam eden 2 güvenlik görevlisi, iddiaya göre tecavüz ettikleri genç kızı, ensesinden tek kurşunla vurarak öldürüp, Kızılırmak'a attı. Ardından Hasan Aydoğan'ı da karnından vurup öldüren güvenlik görevlileri, Aydoğan'ın cesedini de yine Kızılırmak'a attı. Demir'e tecavüz edip öldürdüğünü itiraf eden Sami Aydoğan'ın da cinayetin ardından otomobilini yıkatarak, delilleri yok etmeye çalıştığı belirlendi.

DİĞER GENCİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Genç kızın cesedinin, montunun içinde oluşan hava kabarcıkları sayesinde su yüzüne çıktığı ve kıyıya vurduğu belirtilirken, karnından vurulduğu için vücuduna su dolduğu ve bu yüzden cesedi ırmak dibine çöktüğü tahmin edilen Hasan Aydoğan’ı arama çalışmaları ise sürüyor.

Genç kızın cesedinin, montunun içinde oluşan hava kabarcıkları sayesinde su yüzüne çıktığı ve kıyıya vurduğu belirtilirken, karnından vurulduğu için vücuduna su dolduğu ve bu yüzden cesedi ırmak dibine çöktüğü tahmin edilen Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları ise sürüyor.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA