En Güncel Haberler

Kırıkkale’de 2 genç koronavirüsten hayatını kaybetti

Kırıkkale’de 2 genç koronavirüsten hayatını kaybetti
Bu haber 08 Eylül 2021 - 22:08 'de eklendi ve 404 views kez görüntülendi.

Kırıkkale’den yürekleri yakan 2 ölüm haberi geldi. Murat Aktaş daha 16 yaşında Nurcan Keskin 22 yaşındaydı. 2 gençte koronavirüse yenildi.

Kırıkkale'den yürekleri yakan 2 ölüm haberi geldi. Murat Aktaş daha 16 yaşında Nurcan Keskin 22 yaşındaydı. 2 gençte koronavirüse yenildi.

Kırıkkale’de 16 yaşındaki Murat Aktaş ile 22 yaşındaki Nurcan Keskin, tedavi gördüğü hastanede koronavirüsten hayatını kaybetti.

Kastamonu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun olan Nurcan Keskin (22) ile meslek lisesi 11. sınıf öğrencisi Murat Aktaş (16), Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yeni tip koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı. Solunun cihazına alınan Aktaş ve Keskin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kırıkkale'de 16 yaşındaki Murat Aktaş ile 22 yaşındaki Nurcan Keskin, tedavi gördüğü hastanede koronavirüsten hayatını kaybetti. Kastamonu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nden mezun olan Nurcan Keskin (22) ile meslek lisesi 11. sınıf öğrencisi Murat Aktaş (16), Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yeni tip koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı. Solunun cihazına alınan Aktaş ve Keskin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

16 yaşındaki Aktaş’ın cenazesi, dün Nokta Camisi’nde kılınan namazın ardından Yahşihan ilçesinde toprağa verildi. 22 yaşındaki Keskin ise Sulakyurt ilçesindeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Murat Aktaş ile Nurcan Keskin’in aşı yaptırmadıkları öğrenildi.

Kırıkkale’de iki gencin acı ölümü: Koronavirüse yenildiler

Koronavirüs tedavisi gören 16 yaşındaki Murat ile 22 yaşındaki Nurcan, tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti. Gençler, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kırıkkale’de iki gencin acı ölümü: Koronavirüse yenildiler Koronavirüs tedavisi gören 16 yaşındaki Murat ile 22 yaşındaki Nurcan, tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti. Gençler, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kastamonu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun olan Nurcan Keskin (22) ile meslek lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Murat Aktaş (16), Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı.

Solunun cihazına alınan Aktaş ve Keskin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İKİ GENCE GÖZYAŞLARI ARASINDA VEDA

16 yaşındaki Aktaş’ın cenazesi, dün Nokta Camisi’nde kılınan namazın ardından Yahşihan ilçesinde toprağa verildi.

22 yaşındaki Keskin de Sulakyurt ilçesindeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

16 yaşındaki Aktaş’ın cenazesi, dün Nokta Camisi’nde kılınan namazın ardından Yahşihan ilçesinde toprağa verildi. 22 yaşındaki Keskin de Sulakyurt ilçesindeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA