En Güncel Haberler

Kaybolan Yörük kızı Müslüme Yağal ölü bulundu! Müslüme’nin cesedi bakın nerede çıktı

Kaybolan Yörük kızı Müslüme Yağal ölü bulundu! Müslüme’nin cesedi bakın nerede çıktı
Bu haber 19 Kasım 2021 - 16:24 'de eklendi ve 379 views kez görüntülendi.

MERSİN Gülnar ilçesinde kayıp olan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’dan kötü haber geldi. Arama çalışmalarının 10. gününde Müslüme’nin cesedi bakın nerede bulundu…

MERSİN Gülnar ilçesinde kayıp olan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'dan kötü haber geldi. Arama çalışmalarının 10. gününde Müslüme'nin cesedi bakın nerede bulundu...

MERSİN’in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım’da, ailesi çadır kurduğu sırada ortadan kaybolan Müslüme Yağal’ı arama çalışmaları, 10’uncu günde de sürerken acı haber geldi. Yörük kızı Müslüme’nin cesedi, bir dağ başında bulundu. Küçük kızın 3-4 gün önce ölmüş olduğu düşünülüyor.

MERSİN'in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım'da, ailesi çadır kurduğu sırada ortadan kaybolan Müslüme Yağal'ı arama çalışmaları, 10'uncu günde de sürerken acı haber geldi. Yörük kızı Müslüme'nin cesedi, bir dağ başında bulundu. Küçük kızın 3-4 gün önce ölmüş olduğu düşünülüyor.

10 Kasım’da kaybolan Müslüme Yağal’ı bulmak için Mersin ayağa kalkmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli de Ülkü ocaklarını aramalara yönlendirmişti. Umutla aranan küçük yörük kızını bulmak için dağ taş arandı. Bugün küçük kızdan umutları söndüren haber geldi.

10 Kasım'da kaybolan Müslüme Yağal'ı bulmak için Mersin ayağa kalkmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli de Ülkü ocaklarını aramalara yönlendirmişti. Umutla aranan küçük yörük kızını bulmak için dağ taş arandı. Bugün küçük kızdan umutları söndüren haber geldi.

Müslüme’nin cesedi bugün bulundu
Küçük yörük kızı Müslüme’nin cenazesi ailesinin konakladığı yere 7 km uzaklıktaki Karağağaç mevkiinde bir dağ tepesinde bulundu. Küçük kızın cesedini bir köylü buldu. Cesedin bulunduğu yer daha önce bakılan yerlerden biri değil.

İşte bulunduğu tepe

Müslüme’nin cesedi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu. Küçük kızın cesedinin bulunduğu ormanlık bölge görüntülenirken, bölgenin yoğun ağaçlık alandan oluştuğu görüldü.

İşte bulunduğu tepe Müslüme’nin cesedi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu. Küçük kızın cesedinin bulunduğu ormanlık bölge görüntülenirken, bölgenin yoğun ağaçlık alandan oluştuğu görüldü.

Oraya tek başına gitmesi imkansız
Cesedin bulunduğu yer küçük Müslüme’nin yürüyerek gitmesinin imkansız olduğu bir nokta. Aile henüz Müslüme’nin cesedini tespit etmedi. Ancak bölgede başka kayıp olmadığı için cesedin Müslüme’ye ait olduğu düşünülüyor. Müslüme’nin cesedinin bulunduğu bölgeye girişler yasaklandı. Bölgeye giden yollar ve patikalar, jandarma komandolar tarafından kapatıldı.

 

Melek mi oldun kızım : Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Müslüme’nin cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için hastaneye götürülecek. Müslüme Yağal’ın annesi Selvi Yağal (mavi etekli), kızının acı haberini çadırda aldı. Müslüme’nin ölüm haberi üzerine çadırda yakınlarının teskin etmeye çalıştığı anne Yağal, “Melek mi oldun kızım?” diyerek uzun süre gözyaşı döktü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA