En Güncel Haberler

İneklerini satıp karısına estetik yaptırdı! Güzelleşen kadın onu ve 3 çocuğunu bırakıp kaçtı

İneklerini satıp karısına estetik yaptırdı! Güzelleşen kadın onu ve 3 çocuğunu bırakıp kaçtı
Bu haber 21 Nisan 2021 - 1:15 'de eklendi ve 445 views kez görüntülendi.

Esra Erol’da inanılmaz olay! Samsun’da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşi Meral Okur’a estetik yaptırdı. Güzelleşen kadın, sonrasında ise eşine hayatının şokunu yaşattı!

Esra Erol'da inanılmaz olay! Samsun'da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşi Meral Okur'a estetik yaptırdı. Güzelleşen kadın, sonrasında ise eşine hayatının şokunu yaşattı!

Esra Erol’da duyanları şaşırtan ve izleyenleri ekranlara kilitleyen inanılmaz bir olay yaşandı. Samsun’da çiftçilik yapan 39 yaşındaki 3 çocuk babası Yalçın Okur, eşi Meral Okur’un yoğun ısrarlarına ve ağlamalarına dayanamayarak ineklerini yarı fiyatına satıp eşine estetik ameliyat yaptırdı. Ameliyat sonrası yaşananları anlatan Yalçın Okur izleyenlere yok artık dedirtti.

ATV’da yayınlanan Esra Erol’da izleyicilerin şaşkınlık içinde seyrettikleri inanılmaz bir olay daha ifşa oldu. Samsun’da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşine estetik yaptırdı.

ATV'da yayınlanan Esra Erol'da izleyicilerin şaşkınlık içinde seyrettikleri inanılmaz bir olay daha ifşa oldu. Samsun'da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşine estetik yaptırdı.

Olduğu estetik ameliyatlarla bambaşka birisine dönen Meral Okur, 3 çocuğunun babası Yalçın Okur’u terketti. Eşim estetik için 1 ay boyunca yalvardı
Canlı yanına katılan Yalçın Okur, “13 yıldır evliyiz. Eşim kuzeni Büşra’nın yanına geldi. O burun estetiği olmuş. Eşim geldi bana 1 ay yalvardı, beni de burun estetiği yaptır” diye.

Ben seni bu şekilde seviyorum, biz çiftçiyiz” dedim ama ‘yok’ dedi, ısrar etti, ağladı. Bizi hiç sevmedi, çocuklarını sevmedi, hep kendini sevdi” dedi.

Ben seni bu şekilde seviyorum, biz çiftçiyiz" dedim ama 'yok' dedi, ısrar etti, ağladı. Bizi hiç sevmedi, çocuklarını sevmedi, hep kendini sevdi” dedi.

Masada kalsam da yaptıracağım
Yalçın Okur, “15 bin lira ona vereceğime sana bilezik alayım dedim. Ama eşim masada kalsam da yaptıracağım” dedi. Yaşanan olayla ilgili konuşan adam, “Baştan aşağı yeniden yaptım. Madem kötüydüm neden estetik yaptırmadan gitti?” deyip isyan etti.

Yalçın, “Çocukları eve bırakmış, yemek bile yapmamış. ‘Ben gidiyorum kızım, kendi ayaklarımın üzerinde duracağım. İstanbul’a gidiyorum çalışacağım.’ demiş.

Yalçın, "Çocukları eve bırakmış, yemek bile yapmamış. 'Ben gidiyorum kızım, kendi ayaklarımın üzerinde duracağım. İstanbul'a gidiyorum çalışacağım.' demiş

Seni ilgilendirmez, ben seninle oynadım

Ameliyat sonrası eşini arayan adam bir şok daha yaşadı. Yalçın, “Ben eşimi aradım, nasıl geçti diye bana, “Sana ne, seni ilgilendirmez. Ben seninle oynadım” dedi.

Bir kere ‘kocacığım’ dese dünyaları verirdim

Gözyaşlarına boğulan Yalçın Okur, “Bana bir kere ‘canım kocacığım’ dese dünyaları veririm. 90 bin liralık hayvanlarımı 45 bin liraya sattım. Son 1 senedir bana seni seviyorum bile demedi” dedi.

15 yaşında evlendi
Meral Okur’un kuzeni Büşra ise canlı yayına bağlanıp “Meral 15 yaşında evlendi, 3 çocuk doğurdu. Şimdi 26 yaşlarında özgüvenli bir kadın olmak istemiş olabilir.” dedi.

15 yaşında evlendi Meral Okur'un kuzeni Büşra ise canlı yayına bağlanıp "Meral 15 yaşında evlendi, 3 çocuk doğurdu. Şimdi 26 yaşlarında özgüvenli bir kadın olmak istemiş olabilir." dedi.

Meral’in annesi Sevim canlı yayında
Yalçın’ın kayınvalidesi canlı yayına bağlanıp, damadı ile muhatap olmak istemediğini belirtti. Damadının söylediklerinin yalan olduğunu iddia etti

Kızının şaka yaptığını söylediğini, İstanbul’a gitmediğini iddia etti ancak, damadının kızına sahip çıkmadığını onu beğenmediğini de sözlerine ekledi.

Kızı Meral’in evden ayrıldıktan sonra aynı gün ona geldiğini İstanbul’a gitmediğini belirten Sevim hanım, tüm söylenen iddiaları yalanladı.

Kızı Meral'in evden ayrıldıktan sonra aynı gün ona geldiğini İstanbul'a gitmediğini belirten Sevim hanım, tüm söylenen iddiaları yalanladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA