En Güncel Haberler

Hakan Altun’dan haber var

Hakan Altun’dan haber var
Bu haber 22 Nisan 2021 - 20:32 'de eklendi ve 305 views kez görüntülendi.

Hakan Altun, televizyon programının çekimleri öncesi rahatsızlanınca ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Altun’un beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bugün hastanede görüntülenen Zafer Algöz, Altun’un yoğun bakımdan çıktığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi.

Şarkıcı, 2007 yılında beyin tümörü ameliyatı geçirmişti.

Hakan Altun korkuttu. Ünlü şarkıcı, sırtındaki ağrı nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldı. 48 yaşındaki Altun’un, “Sırtım ağrıyor, doktora gitmek istiyorum” dediği öğrenildi. Altun, 2007’de beyin ameliyatını yapan doktoru tarafından kontrole alındı. Altun’un beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

“İYİYİM ANNE”

Altun, yapılan kontroller sonrası annesi Meral Altun ile görüntülü konuşarak durumunun iyi olduğunu söyledi.

ZAFER ALGÖZ’DEN AÇIKLAMA

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, Altun’u Nişantaşı’nda tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Algöz, “Kardeşim Hakan Altun’un durumu gayet iyi. Yoğun bakımdan çıktı. Kendisini normal odaya aldılar. Aşırı yorgunluk nedeniyle beyninde kan pıhtılaşması olmuş” dedi.

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, Altun'u Nişantaşı'nda tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Algöz, "Kardeşim Hakan Altun'un durumu gayet iyi. Yoğun bakımdan çıktı. Kendisini normal odaya aldılar. Aşırı yorgunluk nedeniyle beyninde kan pıhtılaşması olmuş" dedi.

Şarkıcı, 2007 yılında beyin tümörü ameliyatı geçirmişti.

HAKAN ALTUN HAKKINDA

Hakan Altun, 13 Ağustos 1972 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı’nda eğitim gördü.

1998 Aralık ayında “Hakan” adlı ilk albümünü çıkaran Altun, ilk albümünün çıkış parçası olan “Hani Bekleyecektin” ile üne kavuşmuştur. 2000 Eylül ayında “Ağlamak Yok Yüreğim” adlı ikinci albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan “Her Sevda Bir Ölümmüş” adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir.

HAKAN ALTUN HAKKINDA Hakan Altun, 13 Ağustos 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda eğitim gördü. 1998 Aralık ayında "Hakan" adlı ilk albümünü çıkaran Altun, ilk albümünün çıkış parçası olan "Hani Bekleyecektin" ile üne kavuşmuştur. 2000 Eylül ayında "Ağlamak Yok Yüreğim" adlı ikinci albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan "Her Sevda Bir Ölümmüş" adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir.

17 Mart 2002’de “Nefesimsin” adlı üçüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası “Teklif Ediyorum”dur. Altun bu şarkısı da büyük beğeni toplamıştı. 22 Ekim 2003 tarihinde “Yaralı Bir Aşkın Öyküsü” adlı dördüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası “Bir Telefon”dur. Altun’un bu şarkısı da müzik listelerinin zirvesinde kendine yer buldu.

Altun ardından sırasıyla, 2005’te “Hediye”, 2006’da “Küstüm Aşklara” ve 2007’de “Aklın Bende Kalmasın” adlı yedinci albümünü çıkardı. 6 Nisan 2015 tarihinde ise, 13 şarkıdan oluşan “Aşk Lütfen Gel” albümüyle müzikseverlerle buluştu.

Altun, zamanla sahnelerin aranılan isimlerinden biri oldu.

Altun, zamanla sahnelerin aranılan isimlerinden biri oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA