En Güncel Haberler

Selin Yenici ( Saniye) , yoğun bakıma kaldırıldı

Selin Yenici ( Saniye) , yoğun bakıma kaldırıldı
Bu haber 28 Şubat 2021 - 22:45 'de eklendi ve 812 views kez görüntülendi.

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye karakterine hayat veren Selin Yenici, koronavirüse yakalandı. Durumu kısa sürede ağırlaşan Yenici, yoğun bakıma kaldırıldı.

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakterine hayat veren Selin Yenici, koronavirüse yakalandı. Durumu kısa sürede ağırlaşan Yenici, yoğun bakıma kaldırıldı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da koronavirüs paniği patlak verdi. Dizide Saniye karakterini canlandıran Saniye Yenici, yaptırdığı test sonucu pozitif olduğunu öğrendi.

EVDE TEDAVİYE CEVAP VERMEDİ

Çekimler için Adana’da bulunan ünlü oyuncu, evde gördüğü tedavinin sonuç vermemesi sonrasında kısa sürede durumunun ağırlaşması ile yoğun bakıma kaldırıldı. Yoğun bakım haberi ile hayranlarını korkutan Yenici’nin diziye ilişkin süreci ise henüz netlik kazanmadı.

ATV ekranlarında perşembe günü yayınlanan reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisin setinde Koronavirüs şoku yaşandı. Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Hanse Soral gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin çekimleri Adana’da gerçekleşiyor. Dizinin sevilen oyuncularından Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci’nin Koronavirüs’e yakalandığı öğrenildi. Peki Selin Yeninci’nin durumu nasıl?

Selin Yeninci’nin Adana’da Koronavirüs’e yakalanmasının ardında tedaviye hemen başladığı ve kendisini karantinaya aldığı öğrenildi. Fakat bugün durumu ağırlaşan oyuncunun yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı.

Yoğun Bakıma Alındı!

Selin Yeninci’nin Adana’da Koronavirüs’e yakalanmasının ardında tedaviye hemen başladığı ve kendisini karantinaya aldığı öğrenildi. Fakat bugün durumu ağırlaşan oyuncunun yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı. Yoğun Bakıma Alındı!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA