En Güncel Haberler

Gaziantep’te çocuk cesedi bulunmasına ilişkin yeni gelişme

Gaziantep’te çocuk cesedi bulunmasına ilişkin yeni gelişme
Bu haber 27 Eylül 2022 - 22:41 'de eklendi ve 265 views kez görüntülendi.

Gaziantep’te darp sonucu öldüğü değerlendirilen çocuğa ait ceset bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te darp sonucu öldüğü değerlendirilen çocuğa ait ceset bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kız çocuğuna ait ceset bulunmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan K.A, M.A. ve M.T, emniyetteki işlemlerinin ardından zırhlı araçla geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kız çocuğuna ait ceset bulunmasıyla ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan K.A, M.A. ve M.T, emniyetteki işlemlerinin ardından zırhlı araçla geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Şahinbey ilçesindeki bir adreste dün akşam yapılan aramada, derin dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen, 3 yaşında olduğu değerlendirilen ve ilk incelemesinde darp izlerine rastlanan kız çocuğu cesedine ulaşılmıştı.

Gaziantep’te vahşet: 3 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp derin dondurucuda sakladılar

Gaziantep’te vahşi bir cinayet ortaya çıkarıldı. Darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erbay’nın cansız bedeni, derin dondurucuda bulundu.
Gaziantep'te vahşet: 3 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp derin dondurucuda sakladılar Gaziantep'te vahşi bir cinayet ortaya çıkarıldı. Darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erbay'nın cansız bedeni, derin dondurucuda bulundu.

Gaziantep’te meydana gelen kan donduran olayda darbedilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erba’nın cesedi, bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, kayıp 2 kızını aramak için bir televizyon kanalında canlı yayına katılan anne M.İ. ve eski kocası A.E.’nın verdikleri bilgiler doğrultusunda soruşturma başlattı.

Televizyon programına Gaziantep’ten katılan anne M.İ. kendisine fuhuş yaptıran çocukluk arkadaşı ve sevgilisinin, çocuklarını alıkoyduğunu iddia etti. Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, M.İ.’nin bir buçuk yaşındaki küçük kızı Naime’nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı.

3 YAŞINDAKİ LİNA’NIN CESEDİ DERİN DONDURUCUDA ÇIKTI 

Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucunun içinde ölü olarak bulundu. Darbedilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuda saklanan çocuğun cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu otopsi merkezine getirildi.

3 YAŞINDAKİ LİNA'NIN CESEDİ DERİN DONDURUCUDA ÇIKTI Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucunun içinde ölü olarak bulundu. Darbedilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuda saklanan çocuğun cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu otopsi merkezine getirildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI 

Polis ekipleri yürek sızlatan cinayetle ilgili yaptıkları araştırma sonucu şüpheliler G.T. ve M.A.’yı gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Şahinbey ilçesindeki bir adreste dün akşam yapılan aramada, derin dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen, 3 yaşında olduğu değerlendirilen ve ilk incelemesinde darp izlerine rastlanan kız çocuğu cesedine ulaşılmıştı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI Polis ekipleri yürek sızlatan cinayetle ilgili yaptıkları araştırma sonucu şüpheliler G.T. ve M.A.’yı gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Şahinbey ilçesindeki bir adreste dün akşam yapılan aramada, derin dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen, 3 yaşında olduğu değerlendirilen ve ilk incelemesinde darp izlerine rastlanan kız çocuğu cesedine ulaşılmıştı.

Cansız bedeni soğutucuda bulunan Lina’nın babaannesi konuştu.

Gaziantep’te darp sonucu öldüğü değerlendirilen 3 yaşındaki Lina Nazlı Erba’nın cesedi bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu. Olayla ilgili konuşan Lina’nın babaannesi Sevim Erbay, “Çocuğun nasıl olduğunu bir görebilseniz dünya ayağa kalkar.” dedi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te darp sonucu öldüğü değerlendirilen 3 yaşındaki Lina Nazlı Erba'nın cesedi bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu. Olayla ilgili konuşan Lina'nın babaannesi Sevim Erbay, "Çocuğun nasıl olduğunu bir görebilseniz dünya ayağa kalkar." dedi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Melisa İlhan(32), 3 aydır kayıp olan 2 kızını aramak için televizyon programına katıldı. Melisa İlhan, eşi Abdurrahman Erbay’dan boşandıktan sonra, arkadaşı Muhabbet Toz ve sevgilisi Mehmet Aksu ile yaşamaya başladığını, bu kişilerin kendisine fuhuş yaptırmak için kızlarını alıkoyduğunu iddia etti.

Bu sırada canlı yayına telefonla katılan Kiraz Alkurt, Melisa’nın küçük kızı Naime’nin (1,5) kendisine bırakıldığını ve bakıcılık yaptığını söyledi.

Naime’nin yaşadığını öğrenen ekipler, Kiraz Alkurt’un evine giderek Naime’yi aldı. Kiraz Alkurt, gözaltına alınıp emniyete götürüldü, Naime de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından korumaya alındı.

DERİN DONDURUCUDA BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, haber alınamayan Lina Nazlı Erbay için soruşturmayı derinleştirdi. Mehmet Aksu ve Muhabbet Toz’un gidebileceği yerlere baskın yapan ekipler, son olarak Seyrantepe Mahallesi’ndeki giyim mağazasına operasyon düzenledi.

Operasyonda aranan mağazanın mutfak bölümünde kilitli derin dondurucu açıldı. Ekipler, poşet ve bez içinde sarılı olan çocuğun cansız bedenine ulaştı. Sağlık ekibinin kontrolünde cesedin uzun süredir orada kaldığı tahmin edilen Lina Nazlı’ya ait olduğu tespit edildi. Darbedilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuda saklanan çocuğun cesedi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRÜP, BOYNUNU KIRMIŞLAR’
Cenazesi dün gece saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan çocuğun otopsi işlemleri tamamlandı. Burada bulunan çocuğun babaannesi Sevim Erbay, gazetecilere, çocuğun vücudunda işkence izlerinin bulunduğunu belirtti.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRÜP, BOYNUNU KIRMIŞLAR’ Cenazesi dün gece saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan çocuğun otopsi işlemleri tamamlandı. Burada bulunan çocuğun babaannesi Sevim Erbay, gazetecilere, çocuğun vücudunda işkence izlerinin bulunduğunu belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA