En Güncel Haberler

Fatma Girik’in hayatı film oluyor… ‘Rüyalarımda koşuyorum’

Fatma Girik’in hayatı film oluyor… ‘Rüyalarımda koşuyorum’
Bu haber 15 Haziran 2021 - 23:07 'de eklendi ve 462 views kez görüntülendi.

Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası yürümekte zorluk çekmeye başlamıştı.

Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası yürümekte zorluk çekmeye başlamıştı.

Uzun süredir Bodrum-Torba’da yaşayan Girik, evinde menajeri Bircan Usallı Silan’ı ağırladı. Geçirdiği kalça ameliyatının ardından fizik tedavi gören 78 yaşındaki usta oyuncu, “Rüyalarımda hep koşuyorum. O eski günlerimi çok özledim. Tedavim için istanbula dönüş süremi hızlandıracağım” dedi.

Uzun süredir Bodrum-Torba'da yaşayan Girik, evinde menajeri Bircan Usallı Silan'ı ağırladı. Geçirdiği kalça ameliyatının ardından fizik tedavi gören 78 yaşındaki usta oyuncu, "Rüyalarımda hep koşuyorum. O eski günlerimi çok özledim. Tedavim için istanbula dönüş süremi hızlandıracağım" dedi.

İSTANBUL’A ERKEN DÖNÜŞ

Fatma Girik, 20 yıldır yaşadığı Bodrum’daki evinin satışını beklemeden İstanbul’a taşınacak ve tedavisine başlayacak. Ayrıca sanatçının, ablasıyla Gayrettepe deki evine yerleşeceği öğrenildi.

2016 yılında kalça kemiği ameliyatı olan Girik, yürüme güçlüğü nedeniyle de 2019’da Ankara Şehir hastanesinde’nde tedavi altına alınmıştı. Usta oyuncunun yürüme güçlüğü, uygulanan fizik tedavi ile düzeltilmeye çalışılmıştı.

2016 yılında kalça kemiği ameliyatı olan Girik, yürüme güçlüğü nedeniyle de 2019'da Ankara Şehir hastanesinde'nde tedavi altına alınmıştı. Usta oyuncunun yürüme güçlüğü, uygulanan fizik tedavi ile düzeltilmeye çalışılmıştı.

Hayatı roman olacak

Usta oyuncu Fatma Girik, hayatını konu alacak bir kitap için menajeri Bircan Usallı Silan’la anlaştı. Sanatçı, menajerinden kitabın roman türünde olmasını istedi.

Yeşilçam’ın Yıldızı Fatma Girik, En Büyük Korkusunu Açıkladı

Yeşilçam'ın Yıldızı Fatma Girik, En Büyük Korkusunu Açıkladı

Türk Sinemasın’da hayat verdiği her rolde devleşen Fatma Girik, geçtiğimiz günlerde geçirdiği ameliyatla sevenlerini korkutmuştu. Posta’ya konuşan sevilen oyuncu, sağlık durumunun iyi olmasıyla hayranlarını sevindirdi.

EN BÜYÜK KORKUSUNU AÇIKLADI

Türk sinemasının dört yapraklı yoncasından biri olarak gösterilen Fatma Girik, hayatıyla ilgi merak edilenleri anlattı. Efsane oyuncu, yaşamındaki en büyük korkusunu da sevenleriyle paylaştı.

Yeşilçam’ın yaşayan efsanelerinden olan Fatma Girik, hayattaki en büyük korkusunu açıkladı. Yıldız isim, “Bu hayattaki en büyük korkum acı çekerek ölmektir” açıklamasında bulundu.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA