En Güncel Haberler

Esra Erol’da Mevla ve Salih Kaya’nın oyunu ifşa oldu Mevla stüdyodan kaçtı

Esra Erol’da Mevla ve Salih Kaya’nın oyunu ifşa oldu Mevla stüdyodan kaçtı
Bu haber 14 Şubat 2021 - 23:33 'de eklendi ve 416 views kez görüntülendi.

Esra Erol’da ortaya çıkan ve haftalardır Türkiye’nin şahit olduğu sapkın aşk üçlemesinde gerçekler ortaya çıktı. Seyircinin sürekli olarak ‘’Bu işte bir iş var’’ dediği olayda gerçek ortaya çıktı. En son Mevla, Salih’ten boşanmak istediğini söyledi. Salih de bu kararı çocuklarına rağmen aldığını söyledi. Hatta Mevla ‘’İki dünya bir araya gelse barışmayız’’ dedi.

Esra Erol’da ortaya çıkan ve haftalardır Türkiye’nin şahit olduğu sapkın aşk üçlemesinde gerçekler ortaya çıktı. Seyircinin sürekli olarak ‘’Bu işte bir iş var’’ dediği olayda gerçek ortaya çıktı. En son Mevla, Salih’ten boşanmak istediğini söyledi. Salih de bu kararı çocuklarına rağmen aldığını söyledi. Hatta Mevla ‘’İki dünya bir araya gelse barışmayız’’ dedi.

Esra Erol’un yayımlanan son bölümünde ise Salih ve Mevla’nın barıştıkları iddia edildi. Erol, Mevla’ya ”Barıştınız mı?” diye sordu. Mevla’nın samimiyetini sorgulayan Esra Erol’un sorusu karşısında Mevla, ”Evet, barıştık” cevabını verdi.

Esra Erol, elinde şoke eden görüntüler olduğunu, Esenyurt’ta bir esnafın programın ihbar hattığına yolladığını söyleyince Mevla, yaşananları anlatmak zorunda kaldı. Mevla, açıklamasında şunları ifade etti:
”Biz dün yayından çıktık. Akrabaların yanına gittik. Akrabalar, bizim barışmamız için ortam hazırlamışlardı. Orada baya konuştuk. Sali’in konuştukları bana çok mantıklı geldi. Salih’in işi gibi ben de vazgeçtim.”

Esra Erol, elinde şoke eden görüntüler olduğunu, Esenyurt'ta bir esnafın programın ihbar hattığına yolladığını söyleyince Mevla, yaşananları anlatmak zorunda kaldı. Mevla, açıklamasında şunları ifade etti: ''Biz dün yayından çıktık. Akrabaların yanına gittik. Akrabalar, bizim barışmamız için ortam hazırlamışlardı. Orada baya konuştuk. Sali'in konuştukları bana çok mantıklı geldi. Salih'in işi gibi ben de vazgeçtim.''

Mevla’nın açıklamalarının ardından stüdyoyu şaşkınlık kapladı. Lafa giren Nilüfer, ”Zaten olacağı buydu neye şaşırıyorsunuz?” dedi. Mevla’nın sözlerini tekrar eden Esra Erol’dan sonra Mevla da barışma kararını onayladı, ” Salih’le barışmaya karar verdik” dedi.

Bu esnada Mevla’nın aklı görüntülerdeydi. Çünkü izleyenlerin birçoğu Salih ve Mevla’nın bir oyun oynadığını iddia ediyor. Erol da bu oyunun, görüntülerle ortaya çıktığını ifade etmişti.

Esra Erol’da görüntüler ekranlara gelince ise herkesin ağzı açık kaldı. Esra Erol’un programından boşanma kararıyla ayrılan Salih ve Mevla, hemen ardından el ele yürürken bir esnafın sokak kamerasına yakalanıyor.

Mevla, akrabalarına gittiğinde Salih ile barıştığını iddia ediyordu. Fakat el ele görüntüleri henüz akrabalarına gitmeden çekilmişti. Mevla’nın yalanı burada ortaya çıktı. Mevla ise yalan söylemeye devam etti.

Görüntülere rağmen Mevla, Salih ile o an barışmadıklarını akrabalarına gittikten sonra barıştıklarını söyledi. Mevla, kendisinin Salih’in elini tutmadığını Salih’in kendisinin elini tuttuğunu söyeleyerek de seyircileri kandırmaya çalıştı.

Esraa Erol’un Mevla’nın yalanlarının ardından ellerinde bir görüntü daha olduğunu söyledi. Salih ve Mevla’nın evde beraber çay içtikleri anların görüntüsü ekrana geldi.

Esraa Erol'un Mevla'nın yalanlarının ardından ellerinde bir görüntü daha olduğunu söyledi. Salih ve Mevla'nın evde beraber çay içtikleri anların görüntüsü ekrana geldi.

Bu görüntüleri çeken kişi, Salih ve Mevla’ya ”Reziller, bunlar hain, dünyayı dolandıran şebekeler” diyor. Saliha ve Mevla ise bu sözlerin karşısında kahkahalar atıyor. Üstelik video kaydında küfürler de yer alıyor.

Videoyu çeken kişi, Salih’in yeğeni olmasından dolayı büyük utanç duyduğunu dile getiriyor. Mevla, bu görüntülerin ardından açıklama olarak şunları söylüyor: Bunu benim teyzem çekti. ‘Şimdi video çekeceğim, şaka yapacağım, ciddiye almayın’ dedi. Öncede konuşmuştuk zaten o yüzden rahattım yani” dedi.

Mevla’nın açıklamalarının ardından stüdyoda gergin anlar yaşandı. Yerinden kalkarak Mevla’nın üzerine yürüyen Nilüfer bir de yastık fırlattı.

Yaşanan gerginliğin ardından Esra Erol, Nilüfer ve Hayriye teyzenin stüdyodan çıkartılmasını istedi.

Yaşanan gerginliğin ardından Esra Erol, Nilüfer ve Hayriye teyzenin stüdyodan çıkartılmasını istedi.

TÜRKİYE’nin konuştuğu Mevla Kaya olayı izleyenlerin başını döndürdü. Esra Erol’un boşanması için yalvardığı Mevla, cuma günü Salih’in elini tutup onunla evliliğini devam ettireceğini söylemişti. Tam Mevla olayı kapandı derken, Mevla iki gözü iki çeşme geri döndü.

Ortaya çıktı ki karısı Mevla ile evine dönen Salih bir gün sonra hemen sapkın ilişkisine dönmüştü. Telefonla aradığı Nilüfer’den istediği yanıtı almış olacak ki pazar günü Mevla’nın karşısına ‘Ben çocuklar için evliliği devam ettiririm sandım ama yapamayacağım. Ben boşanmak istiyorum” demişti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA