En Güncel Haberler

Esra Erol’da Mevla ile Salih barıştı Nilüfer çıldırdı Sosyal medya karıştı

Esra Erol’da Mevla ile Salih barıştı Nilüfer çıldırdı Sosyal medya karıştı
Bu haber 04 Şubat 2021 - 22:19 'de eklendi ve 1.143 views kez görüntülendi.

ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol’da Mevla Kaya, Salih Kaya ve 19 yaşındaki Nilüfer’in çarpık ilişkisi günlerdir Türkiye’nin gündeminden düşmezken Esra Erol’un günlerdir gündemde tutması ise sosyal medyada tepki çekti.

ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol’da Mevla Kaya, Salih Kaya ve 19 yaşındaki Nilüfer’in çarpık ilişkisi günlerdir Türkiye’nin gündeminden düşmezken Esra Erol’un günlerdir gündemde tutması ise sosyal medyada tepki çekti.

Esra Erol’daki çarpık ilişki sonunda 19 yaşındaki Nilüfer’in ortada kalmasıyla sonuçlandı. 3 çocuk annesi Mevla Kaya, Salih Kaya ve 19 yaşındaki Nilüfer birlikte yaşıyorlardı.

NİLÜFER, MEVLA VE SALİH BARIŞINCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Esra Erol’da gündemde gelen çarpık ilişkide Esra Erol’un 4 Şubat’taki programında Erol; Mevla  artık kararını ver Salih’i boşuyor musun yoksa devam edip afediyor musun?‘ diye sordu. Mevla Kaya bu soruya; Herkes ikinci bir şansı haketmeli Salih ile boşanmıyorum onu affediyorum’ deyince Nilüfer çıldırdı ve sinir krizi geçirdi….

NİLÜFER, MEVLA VE SALİH BARIŞINCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Esra Erol'da gündemde gelen çarpık ilişkide Esra Erol'un 4 Şubat'taki programında Erol; Mevla artık kararını ver Salih'i boşuyor musun yoksa devam edip afediyor musun?' diye sordu. Mevla Kaya bu soruya; Herkes ikinci bir şansı haketmeli Salih ile boşanmıyorum onu affediyorum' deyince Nilüfer çıldırdı ve sinir krizi geçirdi....

Şimdi ben konuşacağım diyerek söze başlayan Nilüfer, ” Ben bir karar aldım abla. Salih ile Mevla boşansa da boşanmasa da kendi yolumda devam edeceğim. Ben iki üç günden beri çok düşündüm. Sizin sayenizde de bu gerçekleri gördüm.” dedi. Cuma akşamından beri düşündüğünü belli eden Nilüfer’in kararı stüdyodakileri ve izleyicileri bir hayli şaşırttı. Kararından geri dönmeyeceğini dile getiren Nilüfer, “Kendi ayağımın üzerinde duracağım. Çocuklarına gitsin istiyorum, Mevla’ya değil çocuklarına gitsin” açıklamasında bulundu. Annesi Hayriye ise Nilüfer’e inanmadığını ve Salih ile plan yaptığını söyledi.

Şimdi ben konuşacağım diyerek söze başlayan Nilüfer, ” Ben bir karar aldım abla. Salih ile Mevla boşansa da boşanmasa da kendi yolumda devam edeceğim. Ben iki üç günden beri çok düşündüm. Sizin sayenizde de bu gerçekleri gördüm.” dedi. Cuma akşamından beri düşündüğünü belli eden Nilüfer’in kararı stüdyodakileri ve izleyicileri bir hayli şaşırttı. Kararından geri dönmeyeceğini dile getiren Nilüfer, “Kendi ayağımın üzerinde duracağım. Çocuklarına gitsin istiyorum, Mevla’ya değil çocuklarına gitsin” açıklamasında bulundu. Annesi Hayriye ise Nilüfer’e inanmadığını ve Salih ile plan yaptığını söyledi.

SALİH’İN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Salih’in ‘Mevla ile iyi kötü benim 10 yılım geçti’ sözlerinden sonra Nilüfer çılgına döndü. Bu sefer Salih’in üzerine yürüyen Nilüfer, ” O zaman benimle neden oynadın. Niye hayatımı mahvettin” dedi. Nilüfer’in annesi de Salih’e sert çıkıştı. Yaşanan gerginlik sonrası Nilüfer’in annesi stüdyodan ayrıldı. Dün canlı yayın programında gündeme gelen olayda, programın kapanışına saniyeler kala anne daha fazla kendisini tutamayıp herkezin gözü önünde terlik fırlattı. Kızının yaşadığı bu duruma ve rahat tavırlarına daha fazla dayanamayan anne Hayriye Uysal, Salih Kaya ve eşi Mevla Kaya ile kızı Nilüfer Uysal’a sinirlenerek ayağındaki terliği fırlattı. Bu anlara program kapanışı sırasında şahitlik eden ünlü sunucu Esra Erol, “Gene geldi o terlik, kusura bakmayın.” dedi.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA