En Güncel Haberler

Eşini kaybetti ama kimseye söylemedi! Sabaha kadar cenazeyle uyuyan koca şimdi karakolda

Eşini kaybetti ama kimseye söylemedi! Sabaha kadar cenazeyle uyuyan koca şimdi karakolda
Bu haber 08 Mayıs 2021 - 21:30 'de eklendi ve 290 views kez görüntülendi.

Kağıthane ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Hanife K.’nın hayatını kaybetmesinin ardından eşinin kimseye haber vermediği ve cenazeyle sabaha kadar aynı evde uyuduğu ortaya çıktı.

Kağıthane ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Hanife K.'nın hayatını kaybetmesinin ardından eşinin kimseye haber vermediği ve cenazeyle sabaha kadar aynı evde uyuduğu ortaya çıktı.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde meydana gelen olayda 69 yaşındaki Alzheimer hastası Hanife K., doğum günü olan 5 Mayıs akşamı hayatını kaybetti.

ÖLDÜĞÜ SAĞLIK EKİPLERİ GELİNCE ANLAŞILDI

Henüz ne sebeple hayatını kaybettiği bilinmeyen Hanife K’nin eşi Kemal K.’nin sabaha kadar eşinin vefat ettiğini kimseye haber vermediği bildirildi. Talihsiz kadının hayatını kaybettiği, oğlunun sabah eve gelmesinden sonra çağrılan sağlık ekiplerinin kontrolü sırasında anlaşıldı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana gelen olayda 69 yaşındaki Alzheimer hastası Hanife K., doğum günü olan 5 Mayıs akşamı hayatını kaybetti.ÖLDÜĞÜ SAĞLIK EKİPLERİ GELİNCE ANLAŞILDIHenüz ne sebeple hayatını kaybettiği bilinmeyen Hanife K'nin eşi Kemal K.'nin sabaha kadar eşinin vefat ettiğini kimseye haber vermediği bildirildi. Talihsiz kadının hayatını kaybettiği, oğlunun sabah eve gelmesinden sonra çağrılan sağlık ekiplerinin kontrolü sırasında anlaşıldı.

POLİS, ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULDU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda Kemal K.’nın eşinin ölüm haberini kimseye vermemesinden dolayı şüphelendiği ve soruşturma başlattığı öğrenildi.

Eş Kemal K., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, Hanife K’nin cansız bedeninin ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğü belirtildi.

Hanife K.’nın kesin ölüm nedeniyle detaylı otopsi raporundan sonra belli olacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA