En Güncel Haberler

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı!

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı!
Bu haber 27 Ocak 2022 - 19:39 'de eklendi ve 357 views kez görüntülendi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar: İki kişi gözaltında! Ece Erken’in ilk sözleri yürek yaktı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar: İki kişi gözaltında! Ece Erken’in ilk sözleri yürek yaktı

Ünlü sunucu ece Erken’in eşi ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu Yeşilköy’de bir balıkçı restoranında gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğrayarak öldürüldü. Saldırıya ilişkin 2 kişi yakalandı, 4 kişinin ise arandığı ortaya çıktı.

Silahlı saldırıya ilişkin ortaya çıkan yeni detaylarda ise Ece Erken’in 7 ay önce nikah masasına oturduğu Mahmutyazıcıoğlu’nun bacaklarına isabet eden kurşunlar nedeniyle hayatını kaybettiği, son sözlerinin de “Lütfen beni kurtarın” olduğu öğrenildi. Acı olay sonrası Ece Erken’in ilk sözleri ise herkesi ağlattı.

Silahlı saldırıya ilişkin ortaya çıkan yeni detaylarda ise Ece Erken'in 7 ay önce nikah masasına oturduğu Mahmutyazıcıoğlu'nun bacaklarına isabet eden kurşunlar nedeniyle hayatını kaybettiği, son sözlerinin de "Lütfen beni kurtarın" olduğu öğrenildi. Acı olay sonrası Ece Erken'in ilk sözleri ise herkesi ağlattı.

Ayrıca saldırının gerçekleştiği mekanın Mahmutyazıcıoğlu’nun kendi işletmesi olduğu, Türkiye’nin çok konuştuğu bir cinayetin daha 5 yıl önce aynı mekanda işlendiği ortaya çıktı. İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili son dakika haberinin detayları…

Ayrıca saldırının gerçekleştiği mekanın Mahmutyazıcıoğlu'nun kendi işletmesi olduğu, Türkiye'nin çok konuştuğu bir cinayetin daha 5 yıl önce aynı mekanda işlendiği ortaya çıktı. İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili son dakika haberinin detayları...

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU’NA NE OLDU?

İstanbul Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda bir balıkçıda bulunan Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi iki çocuk babası 42 yaşındaki Şafak Mahmutyazıcıoğlu, saat 00.30 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Kanlar içinde kalarak ağır yaralanan Şafah Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Ardından özel bir hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINDA

Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldüğüne dair henüz bir bilgi elde edilemezken, polis ekipleri soruşturmada şüpheli sayısını 6’ya yükseltti. İki şüpheliyi gözaltına alan polis ekiplerinin 4 şüphelinin yakalanmasına ilişkin çalışması sürüyor.

İKİ KİŞİ ARASINDAKİ ALACAK VERECEK KONUSUNA ARACILIK EDİYORDU

Organize Polisi, yaşanan olayın bir alacak verecek meselesinden kaynaklandığını belirledi. İddiaya göre Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu iki kişi arasındaki alacak verecek konusuna aracılık ediyordu. Yaşanan olayda aracılık yaptığı iki grubun anlaşmazlığından kaynaklandığı öne sürüldü.

İKİ KİŞİ ARASINDAKİ ALACAK VERECEK KONUSUNA ARACILIK EDİYORDU Organize Polisi, yaşanan olayın bir alacak verecek meselesinden kaynaklandığını belirledi. İddiaya göre Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu iki kişi arasındaki alacak verecek konusuna aracılık ediyordu. Yaşanan olayda aracılık yaptığı iki grubun anlaşmazlığından kaynaklandığı öne sürüldü.

SALDIRIYA AİT DETAYLAR PAYLAŞILDI

Mahmutyazıcıoğlu’nun uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından olaya ilişkin detaylar da gelmeye başladı.

Gelen detaylardan ilkine göre ünlü avukatın gece yarısı mekandan ayrılacakken yanına 3 kişinin geldiği belirtildi.

ÖNCE ŞOFÖRÜNE SONRA MAHMUTYAZICIOĞLU’NA ATEŞ ETTİLER

Mahmutyazıcıoğlu’nun yanına gelenleri tanıdığı ve aralarında 4-5 dakikalık bir konuşma gerçekleştiği bilgisi aktarıldı.

Çıkan olayda önce Mahmutyazıcıoğlu’nun şoförünün ayağına ateş eden şahısların, daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na 7 el silah sıktıkları öğrenildi.

Kurşunların hepsinin Mahmutyazıcıoğlu’nun belden aşağısına isabet ettiği ve ünlü avukatın kan kaybından öldüğü ifade edildi.

Kurşunların hepsinin Mahmutyazıcıoğlu'nun belden aşağısına isabet ettiği ve ünlü avukatın kan kaybından öldüğü ifade edildi.

7 KURŞUN İSABET EDECEK ŞEKİLDE VURULDU”

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında uzun yıllar Ece Erken ile birlikte çalışan Bircan Bali, saldırıya ilişkin detayları paylaştı.

LÜTFEN BENİ KURTARIN”

Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden önceki sözlerini de anlatan Bircan Bali, “Ece’yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece’den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece’ye kimse ulaşamıyor” diye Bali, “Şafak abinin son sözü ‘Lütfen beni kurtarın’ olmuş” dedi.

LÜTFEN BENİ KURTARIN" Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önceki sözlerini de anlatan Bircan Bali, "Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" diye Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.

Bircan Bali Ece Erken’in evde annesi ve oğlu birlikte olduğunu, Erken’in annesiyle konuştuğunu ifade edip şu açıklamaları yaptı:

“Annesi Ece Erken’i yalnız bırakmıyor. Oğlu Eymen’in henüz hiç bir şeyden haberi yok. Sabah Bodrum’a gideceklerini sanıyor.

ECE ERKEN: NASIL YAŞAYACAĞIM

Ece, annesine ‘Ben onu çok seviyorum nasıl yaşayacağım?’ demiş. Olayın doğruluğuna inanmak istemiyor” şeklinde konuştu.

ALLAH SABIR VERSİN" Erken'in bu paylaşımının altına pek çok kişi ölüm haberini duyunca başsağlığı mesajı yazdı. Erken'in paylaşımına "Ah Ece... Allah sabır versin" yorumları yağdı.

KUZENİ KONUŞTU: RİZE’DE DEFNEDİLECEK

Yeşilköy’de sahibi olduğu Cundalı Balık Restoranı’nda gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ece Erken’nin eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gelen kuzeni Mehmet Akyüz “Olayın arkaplanı nedir bilmiyorum. Gerekli incelemeler polis ekiplerince yürütülüyor. Cenaze şu an Adli Tıp’ta.

Buradaki işlemlerin ardından Rize’ye ailesinin yanına gönderilecek” diye konuştu.

Buradaki işlemlerin ardından Rize'ye ailesinin yanına gönderilecek" diye konuştu.

CENAZESİNİ AĞABEYİ TESLİM ALDI

Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları buraya akın ederken, cenazesini almaya ise ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu geldi.

ECE ERKEN’DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir süre önce sessiz sedasız evlenen Ece Erken’in bir paylaşımı Twitter’da gündem oldu. Yeni yılda ünlü avukatın çocukları ve kendi oğlu Eymen’le birlikte poz paylaşan sunucu paylaşıma şu notu düşmüş:

ECE ERKEN'DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir süre önce sessiz sedasız evlenen Ece Erken'in bir paylaşımı Twitter'da gündem oldu. Yeni yılda ünlü avukatın çocukları ve kendi oğlu Eymen'le birlikte poz paylaşan sunucu paylaşıma şu notu düşmüş:

YEPYENİ SAYFALARA UMUTLU HİKAYELER YAZALIM’

“Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikâyeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz.”

ALLAH SABIR VERSİN”

Erken’in bu paylaşımının altına pek çok kişi ölüm haberini duyunca başsağlığı mesajı yazdı. Erken’in paylaşımına “Ah Ece… Allah sabır versin” yorumları yağdı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA