En Güncel Haberler

Covid-19 nedeniyle kardeşini kaybeden Alişan’ın son hali yürekleri paramparça etti

Covid-19 nedeniyle kardeşini kaybeden Alişan’ın son hali yürekleri paramparça etti
Bu haber 26 Temmuz 2021 - 15:31 'de eklendi ve 429 views kez görüntülendi.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajerliğini yapan 41 yaşındaki Selçuk Tektaş, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Tektaş kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajerliğini yapan 41 yaşındaki Selçuk Tektaş, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Tektaş kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Kardeşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmayan Alişan, taziyeleri kabul ederken de ayakta durmakta güçlük çekmişti. Kardeşinin cenaze bilgilerinin anons edildiğini duyan Alişan, Selçuk Tektaş’ın adının okunduğu anda gözyaşlarına boğularak tabuta sarılmıştı.

CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU Kardeşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmayan Alişan, taziyeleri kabul ederken de ayakta durmakta güçlük çekmişti. Kardeşinin cenaze bilgilerinin anons edildiğini duyan Alişan, Selçuk Tektaş’ın adının okunduğu anda gözyaşlarına boğularak tabuta sarılmıştı.

HER GÜN KARDEŞİNİNİ MEZARINA GİDİYOR

Magazinburada’nın haberine göre; son yolculuğuna Feriköy Mezarlığı’nda uğurlanan Selçuk Tektaş’ı o günden beri yalnız bırakmayan Alişan, her gün kardeşinin mezarı başına giderek dua ediyor.

HER GÜN KARDEŞİNİNİ MEZARINA GİDİYOR Magazinburada’nın haberine göre; son yolculuğuna Feriköy Mezarlığı’nda uğurlanan Selçuk Tektaş’ı o günden beri yalnız bırakmayan Alişan, her gün kardeşinin mezarı başına giderek dua ediyor.

BİZİ ÖKSÜZ BIRAKIP GİTTİN… ARTIK 4 ÇOCUĞUM VAR”

Cenaze sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımla acısnı kelimelere döken ünlü sanatçı, “Ağabeyim bizi öksüz bıraktın gittin… Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın, her şeyimdin..

BİZİ ÖKSÜZ BIRAKIP GİTTİN... ARTIK 4 ÇOCUĞUM VAR" Cenaze sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımla acısnı kelimelere döken ünlü sanatçı, "Ağabeyim bizi öksüz bıraktın gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın, her şeyimdin..

Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu; Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet. Seni çok seviyorum ağabeyim… Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um. Seni çok seviyorum, Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah…” ifadelerini kullanmıştı.

Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu; Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum ağabeyim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum, Allah'ım mekanını cennet eylesin inşallah..." ifadelerini kullanmıştı.

Alişan, kardeşinin vefatından sonra Feriköy Mezarlığı’na uğurlanan Selçuk Tektaş’ı her gün ziyarete gidiyor. Ünlü sanatçı o günden beri Tektaş’ı yalnız bırakmıyor ve her gün mezarı başında dua ediyor.

Alişan, kardeşinin vefatından sonra Feriköy Mezarlığı'na uğurlanan Selçuk Tektaş'ı her gün ziyarete gidiyor. Ünlü sanatçı o günden beri Tektaş'ı yalnız bırakmıyor ve her gün mezarı başında dua ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA