En Güncel Haberler

Çorum’da korkutan deprem

Çorum’da korkutan deprem
Bu haber 11 Temmuz 2021 - 2:05 'de eklendi ve 330 views kez görüntülendi.

Son dakika haberi… Çorum’un Sungurlu ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD’dan aktarılan bilgiye göre Çorum’un Sungurlu ilçesinde saat 00:53’te 4.2 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 12:39 km olarak açıklandı.

AFAD'dan aktarılan bilgiye göre Çorum'un Sungurlu ilçesinde saat 00:53'te 4.2 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 12:39 km olarak açıklandı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde saat 00:53’te 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamada, gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

Ege Denizi’nde İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında olan depremler dikkat çekerken, bir deprem haberi de Çorum’dan geldi.

Sungurlu ilçesinde 00:53’te deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, deprem 4.2; Kandilli verilerine göre ise 4.3 büyüklüğünde oldu.

AFAD’DAN AÇIKLAMA

AFAD, gelişmelerin takip edildiğini belirterek, “Geçmiş olsun Çorum. Sungurlu ilçesinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” açıklaması yaptı.

AFAD’DAN AÇIKLAMA AFAD, gelişmelerin takip edildiğini belirterek, “Geçmiş olsun Çorum. Sungurlu ilçesinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” açıklaması yaptı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 00:53’te Çorum’un Sungurlu ilçesinde hissedilen 4,2’lik bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Paniğe neden olan depremin derinliği ise 12.39 km olarak bildirildi.

AFAD'dan aktarılan bilgiye göre Çorum'un Sungurlu ilçesinde saat 00:53'te 4.2 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 12:39 km olarak açıklandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA