En Güncel Haberler

Bulaşık tabletinin inanılmaz kullanım alanları

Bulaşık tabletinin inanılmaz kullanım alanları
Bu haber 15 Nisan 2022 - 10:33 'de eklendi ve 281 views kez görüntülendi.

Günümüzde kullanımı oldukça yaygınlaşan bulaşık makinesi, bulaşıklarımızı temizlemekle kalmıyor aynı zamanda bulaşık makinesi tabletiyle bizlerin işini kolaylaştıracak birkaç yöntem sunuyor. Bulaşık makinesiyle yok edebileceğiniz sorunlar…

Günümüzde kullanımı oldukça yaygınlaşan bulaşık makinesi, bulaşıklarımızı temizlemekle kalmıyor aynı zamanda bulaşık makinesi tabletiyle bizlerin işini kolaylaştıracak birkaç yöntem sunuyor. Bulaşık makinesiyle yok edebileceğiniz sorunlar...

BEYAZ GİYSİLERDEKİ SARI KOLTUK ALTI LEKELERİ

Koltuk altı lekesi olmuş beyaz gömlekler, thsirtler veya bluzları atmak yerine yıkarken makinenin için bir adet bulaşık makinesi tableti atın. Çıktığında bu kirlerden kurtulduğunuzu göreceksiniz.

BEYAZ GİYSİLERDEKİ SARI KOLTUK ALTI LEKELERİ  Koltuk altı lekesi olmuş beyaz gömlekler, thsirtler veya bluzları atmak yerine yıkarken makinenin için bir adet bulaşık makinesi tableti atın. Çıktığında bu kirlerden kurtulduğunuzu göreceksiniz.

FRİTÖZ TEMİZLİĞİ

Gıdaları kızartmak için kullanılan fritözler, her seferinde temizlenirken yorucu ve can sıkıcı hale gelebiliyor. Size pratik bir yöntem söyleyelim. Fritözü suyla doldurup içine bulaşık makinesi tableti atın. Isıtın ve ortalama 10 dakika kaynamasına izin verin.

Süzgeci de temizlenecek şekilde yerleştirin. Daha sonra güçten çıkartıp iyice durulayın.

FIRIN TEMİZLİĞİ

Fırın ve fırın ızgarasının temizliği birçok kişinin canına sıkabiliyor. Sizi bu dertten kurtaracak önerimiz var.

Izgarayı suyla doldurabilecek bir kaba koyun, bulaşık makinesinin tabletini yerleştirin ve ızgarayı ıslatın. Birkaç saat sonra lekeleri çıkarmak olabildiğince kolay hale gelir!

FIRIN TEMİZLİĞİ Fırın ve fırın ızgarasının temizliği birçok kişinin canına sıkabiliyor. Sizi bu dertten kurtaracak önerimiz var. Izgarayı suyla doldurabilecek bir kaba koyun, bulaşık makinesinin tabletini yerleştirin ve ızgarayı ıslatın. Birkaç saat sonra lekeleri çıkarmak olabildiğince kolay hale gelir!

MUTFAKTAKİ KÖTÜ KOKULARI HAPSEDİN

Ağır yağlı yiyecekler bir süre sonra mutfakta kötü koku yaratmaya başlar. Bu kokulardan kurtulmak için oda spreyini aratmayacak akıllıca bir yöntemimiz var:

Küçük bir tencere suyu ısıtın ve bulaşık makinesi tableti ekleyin. Mümkün olan en düşük sıcaklıkta ocakta tutun. Rahatsız edici olabilecek herhangi bir ağır yemek kokusunu ortadan kaldırarak mutfaktaki ve çevredeki hava anında yenilenecektir.

Küçük bir tencere suyu ısıtın ve bulaşık makinesi tableti ekleyin. Mümkün olan en düşük sıcaklıkta ocakta tutun. Rahatsız edici olabilecek herhangi bir ağır yemek kokusunu ortadan kaldırarak mutfaktaki ve çevredeki hava anında yenilenecektir.

YANMIŞ MUTFAK ALETLERİ

Günlük hayatın temposuna ayak uydurmaya çalışırken ocakta bir şey unutmak herkesin başına gelebilir. İster yanmış yiyecekler, ister inatçı yağlı kalıntıları olsun, tek bir bulaşık makinesi tableti konu tencere temizliği olduğunda hayatınızı çok daha kolay hale getirebilir.

Sadece suyla doldurulmuş tencereye bir tablet eklemeniz ve kaynamasına izin vermeniz yeterlidir. Birkaç dakika sonra silebilirsiniz!

KAHVE, KİREÇ VE ÇAY LEKELERİ

Su ısıtma işlemi için kullanılan her araç da kireçlenme meydana gelir. Bulaşık makinesi tabletini suda çözüp kirli bardak ve çaydanlıkları yıkarsanız, ovmak veya sert kimyasallar kullanmak zorunda kalmadan bu sorunu kolayca çözebilirsiniz.

Bir gece bekletilirse kesin çözüme ulaşabilirsiniz.

Bir gece bekletilirse kesin çözüme ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA