En Güncel Haberler

Bergüzar Korel Geçen Sene Doğum Yapmıştı

Bergüzar Korel Geçen Sene Doğum Yapmıştı
Bu haber 03 Nisan 2021 - 0:07 'de eklendi ve 1.526 views kez görüntülendi.

Bergüzar Korel’den Güzel Haber Geçen Sene Doğum Yapmıştı Bergüzar Korel yine anne oluyor güzel oyuncu bomba haberi verdi.

Bergüzar Korel’den Güzel Haber Geçen Sene Doğum Yapmıştı Bergüzar Korel yine anne oluyor güzel oyuncu bomba haberi verdi. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel Exxen’de yayınlanacak bir dizide başrol olarak yer almaya hazırlanıyordu. Yeni dizi haberleri ile gündeme gelen Bergüzar Korel geçtiğimiz sene ikinci kez anne olmuştu. Bergüzar Korel hamile olduğunu söyledi. Koronavirüs sebebi ile de çekimleri ertelenen dizide yer almayacağını belirtti.

Bergüzar Korel'den Güzel Haber Geçen Sene Doğum Yapmıştı Bergüzar Korel yine anne oluyor güzel oyuncu bomba haberi verdi. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel Exxen'de yayınlanacak bir dizide başrol olarak yer almaya hazırlanıyordu. Yeni dizi haberleri ile gündeme gelen Bergüzar Korel geçtiğimiz sene ikinci kez anne olmuştu. Bergüzar Korel hamile olduğunu söyledi. Koronavirüs sebebi ile de çekimleri ertelenen dizide yer almayacağını belirtti.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’den şok bir Instagram paylaşımı geldi. “Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den şok bir Instagram paylaşımı geldi. "Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız 'Kanlı Yayın' adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim.

Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil… Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım.

Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek... Benim için hiç kolay değil... Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım.

Yönetmenimiz Can Ulkay. senaristimiz Selim Erkul. yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studıos ve Exxen ailesi… Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dilerim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile üçüncü bebeklerine kavuşacakları günü saymaya başladılar. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel hamile olduğu haberi ile sosyal medya gündeminde yer aldı.

Yönetmenimiz Can Ulkay. senaristimiz Selim Erkul. yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studıos ve Exxen ailesi... Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dilerim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız." ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile üçüncü bebeklerine kavuşacakları günü saymaya başladılar. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel hamile olduğu haberi ile sosyal medya gündeminde yer aldı.

Bergüzar Korel Kimdir ?

Bergüzar Gökçe Korel 27 Ağustos 1982, İstanbul, Türk oyuncu, televizyon sunucusu ve şarkıcı.

Korel, Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızları olarak 27 Ağustos1982 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluğunu Ulus’ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji’nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü tamamladı.Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuvayi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

Exxen’de yayınlanacak olan bir dizide yer almaya hazırlanan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 3. kez hamile olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz sene 2. kez anne olan oyuncu, yeni hamileliği için ‘Sete çıkmadan önce büyük bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim’ ifadelerini kullandı. Oyuncu, artan vakalardan dolayı çekimleri ertelenen dizide rol almayacağını da söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA