En Güncel Haberler

Bebeği öldüresiye döven cani babanın ifadesi

Bebeği öldüresiye döven cani babanın ifadesi
Bu haber 02 Aralık 2021 - 0:32 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

Gaziantep’te, 2 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıkan cani baba Yunus Göç’ün emniyet ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde bebeği ağladığı için bir anlık sinirle darp ettiğini söyleyen Göç, suçlamayı kabul etti. Babası tarafından darp edilen bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Antalya'da akıllara durgunluk veren olay: Üç aylık bebeğini döve döve öldürdü

Gaziantep’te 2 aylık bebeği dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak c-e-zaevine konuldu.

İŞTE EMNİYETTEKİ İFADESİ
İHA’da yer alan son dakika haberine göre yoğun bakımda minik C.’nin tedavisi sürerken cani babanın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç’ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Şiddet görüntüleri sosyal medyada da büyük tepkiye neden olmuştu.

“BİR ANLIK SİNİRLE OLDU”
Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, “Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şi-dd-et uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

EŞİNE DE Ş-İ-DET UYGULAMIŞ
Ocak ayında eşinden şi-d-det gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç’ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Aile büyüklerinin araya girmesinin ardından Semra Göç, tekrardan evine dönüyor. Anne Göç’ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi.

BEBEĞİN DURUMU İYİYE GİDİYOR
Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı İsmail Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeğin durumunun, geldiğine göre biraz daha iyiye gittiğini söyledi.

Antalya'da akıllara durgunluk veren olay: Üç aylık bebeğini döve döve öldürdü

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA