En Güncel Haberler

Bartın’da maden faciasında şehit düşen Ramazan Özer için yürekleri yakan mesaj: Seni bırakmayacağım

Bartın’da maden faciasında şehit düşen Ramazan Özer için yürekleri yakan mesaj: Seni bırakmayacağım
Bu haber 16 Ekim 2022 - 9:11 'de eklendi ve 245 views kez görüntülendi.

Bartın’daki maden faciasında gencecik hayatlar solup gitti. Hayatlarını kaybedenler içinde gelecekten beklentileri olan yuva kurma planı yapan ve baba olmayı hayal eden gencecik hayatlar vardı. Bunlardan bir tanesi de maden faciasında şehit düşen Ramazan Özer’di. Nişanlısı Esra Baş’ın yazmış olduğu mesaj Türkiye’yi ağlattı.

Bartın’daki maden faciasında gencecik hayatlar solup gitti. Hayatlarını kaybedenler içinde gelecekten beklentileri olan yuva kurma planı yapan ve baba olmayı hayal eden gencecik hayatlar vardı. Bunlardan bir tanesi de maden faciasında şehit düşen Ramazan Özer’di. Nişanlısı Esra Baş'ın yazmış olduğu mesaj Türkiye'yi ağlattı.

Türkiye dün akşam saat 18.15’te Bartın Amasra’daki maden ocağında yaşanan patlamayla sarsıldı. Yaşanan patlamada 41 maden işçisi hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden maden şehitlerinin arasında yeni baba olan, yeni evlenen, evlenecek olan birçok kişi bulunuyordu. Maden şehitlerinden biri de Ramazan Özer'di... Ramazan Özer çok kısa süre önce nişan yapmıştı. Ramazan Özer'in yakın zaman düğün yapma planı vardı.

Bartın’daki maden kazasında şehit düşen Ramazan Özer’in nişanlısı Esra Baş’ın sosyal medyada paylaştığı mesaj Türkiye’yi ağlattı.

Ramazan Özer çok kısa süre önce nişan yapmıştı.

22 yaşındaki Ramazan Özer temmuz ayında nişan yapmıştı. Ramazan Özer’in önümüzdeki Kurban Bayramı’ndan sonra ise düğün yapma planı vardı.

Acı haberi alan Ramazan Özer’in nişanlısı Esra Baş’ın sosyal medyada paylaştığı mesaj Türkiye’yi ağlattı.

Esra Baş paylaşımında, “Bu hayat seni benden aldı ama ben seni asla bırakmayacağım. Sana olan sonsuz sevgim her gün artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Esra Baş paylaşımında, "Bu hayat seni benden aldı ama ben seni asla bırakmayacağım. Sana olan sonsuz sevgim her gün artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden maden şehitlerinin arasında yeni baba olan, yeni evlenen, evlenecek olan birçok kişi bulunuyordu. Maden şehitlerinden biri de Ramazan Özer’di… Ramazan Özer çok kısa süre önce nişan yapmıştı. Ramazan Özer’in yakın zaman düğün yapma planı vardı.

Esra Baş paylaşımında, "Bu hayat seni benden aldı ama ben seni asla bırakmayacağım. Sana olan sonsuz sevgim her gün artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA