En Güncel Haberler

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş gözyaşları içinde veda etti! Acılı eşin feryadı yürekleri dağladı!

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş gözyaşları içinde veda etti! Acılı eşin feryadı yürekleri dağladı!
Bu haber 21 Temmuz 2021 - 19:11 'de eklendi ve 393 views kez görüntülendi.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş gözyaşları içinde eşine veda etti. Alişan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazından sonra eşinin tabutunun araca konulduğunu gören Merve Tektaş ise “Beni hiç üzmedin, hakkım helal olsun. Selçuk ne olur gitme” diyerek feryat etti. Acılı eşin sözleri adeta yürekleri dağladı…

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş gözyaşları içinde eşine veda etti. Alişan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazından sonra eşinin tabutunun araca konulduğunu gören Merve Tektaş ise "Beni hiç üzmedin, hakkım helal olsun. Selçuk ne olur gitme" diyerek feryat etti. Acılı eşin sözleri adeta yürekleri dağladı…

Ünlü şarkıcı Alişan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazından sonra eşinin tabutunun araca konulduğunu gören Merve Tektaş ise “Beni hiç üzmedin, hakkım helal olsun. Selçuk ne olur gitme” diyerek feryat etti.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazından sonra eşinin tabutunun araca konulduğunu gören Merve Tektaş ise "Beni hiç üzmedin, hakkım helal olsun. Selçuk ne olur gitme" diyerek feryat etti.

Sanatçı Alişan’ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Tektaş’ın cenaze namazında gözyaşları sel oldu.

Sanatçı Alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Tektaş'ın cenaze namazında gözyaşları sel oldu.

SANA HAKKIM HELAL OLSUN”

Selçuk Tektaş’ın iki çocuğunu annesi Merve Tektaş ise cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.

Gözyaşlarına boğulan acılı eş, cenaze namazının ardından tabutun araca yüklendiği gördüğünde “Gitme, gitmesin lütfen. Selçuk hakkım sana helal olsun. Teşekkür ederim her şey için. Beni hiç üzmedin sen” diyerek feryat etti.

Gözyaşlarına boğulan acılı eş, cenaze namazının ardından tabutun araca yüklendiği gördüğünde "Gitme, gitmesin lütfen. Selçuk hakkım sana helal olsun. Teşekkür ederim her şey için. Beni hiç üzmedin sen" diyerek feryat etti.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Yaklaşık 4 hafta önce yoğun bakıma kaldırılan Selçuk Tektaş'ın üzücü haberini şovmen Mehmet Ali Erbil Sosyal medya hesabından duyurdu.2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş'ın bu evlilikten iki kızı bulunuyordu. 12 Mayıs 1980 yılında doğan Selçuk Tektaş 41 yaşındaydı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA