En Güncel Haberler

Alişan’ın acı kaybı! Kuzeni Ozan Ebcin hayatını kaybetti

Alişan’ın acı kaybı! Kuzeni Ozan Ebcin hayatını kaybetti
Bu haber 30 Temmuz 2021 - 2:14 'de eklendi ve 675 views kez görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, bir acı haber daha aldı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Alişan’ın kuzeni Ozan Ebcin’in banyoda düşerek kafasını çarpması sonucu beyin kanaması geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ozan Ebcin, Selçuk Tektaş’ın cenazesine de katılmıştı.

Kardeşini kaybeden Alişan’ı kahreden ikinci ölüm haberi!

Geçtiğimiz hafta kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle genç yaşta toprağa veren Alişan, ikinci kez ölüm haberiyle sarsıldı. Ünlü şarkıcının kuzeni Ozan Ebcin’in de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Tektaş, 21 Temmuz'da Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Alişan kuzeni Ozan Ebcin kimdir? Alişan kuzeni Ozan Ebcin ölüm sebebi nedir? Geçtiğimiz hafta kardeşi Selçuk Tektaş’ın kaybıyla yıkılan Alişan’a bir acı haber daha. Ünlü ismin kuzeni Ozan Ebcin’in de hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, yakalandığı koronavirüse yenik düşerek hayata veda etmişti.

Alişan kuzeni Ozan Ebcin kimdir? Alişan kuzeni Ozan Ebcin ölüm sebebi nedir? Geçtiğimiz hafta kardeşi Selçuk Tektaş'ın kaybıyla yıkılan Alişan'a bir acı haber daha. Ünlü ismin kuzeni Ozan Ebcin'in de hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, yakalandığı koronavirüse yenik düşerek hayata veda etmişti.

ALİŞAN KUZENİ OZAN EBCİN KİMDİR?

Geçtiğimiz hafta kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle genç yaşta toprağa veren Alişan ikinci kez ölüm haberi ile sarsıldı.

Kardeş acısı ile yanan Alişan şimdi de kuzenini kaybetti. Bir hafta içinde ikinci kez ölüm şoku ile karşılaşan Alişan’ın kuzeni Ozan Tektaş’ın banyoda düşerek kafasını betona çarpması üzerine vefat etti.

Talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Ozan Tektaş en son kuzeni Selçuk Tektaş’ın cenazesine katılmıştı.

Ayrıca Ozan Ebcin’in ölümüne çok üzüldüğü Selçuk Tektaş ile süt kardeş olduğu da öğrenildi.

Kardeş acısı ile yanan Alişan şimdi de kuzenini kaybetti. Bir hafta içinde ikinci kez ölüm şoku ile karşılaşan Alişan'ın kuzeni Ozan Tektaş'ın banyoda düşerek kafasını betona çarpması üzerine vefat etti. Talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Ozan Tektaş en son kuzeni Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmıştı. Ayrıca Ozan Ebcin'in ölümüne çok üzüldüğü Selçuk Tektaş ile süt kardeş olduğu da öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA