En Güncel Haberler

Alişan’dan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş için duygusal paylaşım! ‘Beni öksüz bıraktın’

Alişan’dan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş için duygusal paylaşım! ‘Beni öksüz bıraktın’
Bu haber 22 Temmuz 2021 - 1:40 'de eklendi ve 1.010 views kez görüntülendi.

4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, hayatını kaybetti. Tektaş, bugün Feriköy Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Alişan, kardeşinin vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Alişan, ‘Abim, bizi öksüz bıraktım gittin.. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin.. Ben şimdi sensiz ne yapıcam’ dedi.

4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, hayatını kaybetti. Tektaş, bugün Feriköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Alişan, kardeşinin vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Alişan, 'Abim, bizi öksüz bıraktım gittin.. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin.. Ben şimdi sensiz ne yapıcam' dedi.

Şarkıcı Alişankorona virüse yenik düşerek hayatını kaybeden ve bugün son yolculuğuna uğurladığı kardeşi Selçuk Tektaş‘ın arkasından duygusal bir mesaj yayınladı.

Şarkıcı Alişan, korona virüse yenik düşerek hayatını kaybeden ve bugün son yolculuğuna uğurladığı kardeşi Selçuk Tektaş'ın arkasından duygusal bir mesaj yayınladı.

Beni öksüz bıraktın”

Instagram hesabından kardeşi Selçuk Tektaş‘ın bir karesini paylaşan Alişan, fotoğrafa şu notu düştü:

“Abim bizi öksüz bıraktım gittin.. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin.. Ben şimdi sensiz ne yapıcam.. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi.. Allah’ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı.. 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, şimdi 4 çocuğum var artık.. Sen rahat uyu Eyşanım, Ceylanım, Merve’m bana emanet..

Seni çok seviyorum abim.. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim.. Seni bir daha görememek beni delirtiyo olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um.. Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin İnşallah..”

Seni çok seviyorum abim.. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim.. Seni bir daha görememek beni delirtiyo olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um.. Seni çok seviyorum Allah'ım mekanını cennet eylesin İnşallah.."

ALİŞAN’IN KARDEŞİNİN ABİSİNDEN SON İSTEĞİ

Bir aydır koronavirüs tedavisi gören ve entübe durumda olan kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Alişan aynı zamanda menajeri olan kardeşinin ölüm haberini canımın yarısı gitti diyerek duyurdu.

Selçuk Tektaş’ın abisi Alişan’dan çocuklarına iyi bakmasını isteyerek önce Allah’a sonra sana emanetler abim’ olduğu iddia edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA