En Güncel Haberler

3 saat evvel nikâhlandıkları meydana çıkan çiftin hikâyesi ise yürekleri burktu.

3 saat evvel nikâhlandıkları meydana çıkan çiftin hikâyesi ise yürekleri burktu.
Bu haber 11 Eylül 2021 - 16:39 'de eklendi ve 538 views kez görüntülendi.

Mutlulukları 3 saat sürdü! Kaçarak evlenen çift trafik kazasında yaşamlarını yitirdi.

Düzce’de 25 yaşındaki motosiklet tutkunu Rüştü Can, internetten tanışıp aşık bulunduğu Münire Kuğu ile yıldırım nikahı kıydı. Çift tebrik yemeğine gitmek için damadın motosikletine bindi. Nikahtan 3 saat sonra kaza yaşamış çift, hayatlarını kaybetti.

3 saat evvel nikâhlandıkları meydana çıkan çiftin hikâyesi ise yürekleri burktu.

Düzce’de önceki gün, D-100 karayolunda önündeki kamyonun altına giren motosikletin sürücüsü Rüştü Can Ulcay (25) olay yerinde, arkasındaki Münire Kuğu (22) ise kaldırıldığı hastanede öldü. 3 saat önce nikâhlandıkları ortaya çıkan çiftin hikâyesi ise yürekleri burktu. Çilimli ilçesinde yaşayan ve hem motosiklet tamircisi hem de motosiklet tutkunu olan Rüştü Can ile Giresun’da yaşayan Münire, internet üzerinden tanıştı.

Arkadaşlıkları ilerleyen ve birbirlerine âşık olan iki genç, evlenmeye karar verdi. Münire’nin ailesi bu evliliğe karşı çıkınca, Rüştü Can Ulcay Giresun’a giderek genç kızı aldı.

Arkadaşlıkları ilerleyen ve birbirlerine âşık olan iki genç, evlenmeye karar verdi. Münire'nin ailesi bu evliliğe karşı çıkınca, Rüştü Can Ulcay Giresun'a giderek genç kızı aldı.

Düzce’ye giden çift evlilik işlemlerini hızlandırarak düğün salonu kiraladı. Önceki gün saat 14.00’te de nikâhlarını kıydırdıkları öğrenildi. Kuyumcuda takı bakmak ve ardından baş başa kutlama yemeği yemek için motosikletle yola çıkan çiftin sonu trajik oldu. Trajik kaza genç çiftin ailelerini yasa boğdu. Rüştü Can Ulcay Düzce’de, Münire Kuğu ise Giresun’da toprağa verildi.

Düzce'ye giden çift evlilik işlemlerini hızlandırarak düğün salonu kiraladı. Önceki gün saat 14.00'te de nikâhlarını kıydırdıkları öğrenildi. Kuyumcuda takı bakmak ve ardından baş başa kutlama yemeği yemek için motosikletle yola çıkan çiftin sonu trajik oldu. Trajik kaza genç çiftin ailelerini yasa boğdu. Rüştü Can Ulcay Düzce'de, Münire Kuğu ise Giresun'da toprağa verildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA