En Güncel Haberler

20 Yıldır Kayınpederiyle İlişki Yaşadığı İddia Edilen Kadın Canlı Yayında Eşiyle Yüzleşti!

20 Yıldır Kayınpederiyle İlişki Yaşadığı İddia Edilen Kadın Canlı Yayında Eşiyle Yüzleşti!
Bu haber 06 Eylül 2021 - 9:28 'de eklendi ve 356 views kez görüntülendi.

Ece Üner’in programında kayınpederi ile 20 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen kadın, canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Eşine “5 çocuğumun 2’si babandan” dediği iddiasını yalanlayan kadın “Çocuk iddiası doğru değil, eşim babasının mirasından fazla pay almak için döverek söyletti” dedi.

Ece Üner'in programında kayınpederi ile 20 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen kadın, canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Eşine "5 çocuğumun 2'si babandan" dediği iddiasını yalanlayan kadın "Çocuk iddiası doğru değil, eşim babasının mirasından fazla pay almak için döverek söyletti" dedi.

Kayınpederi ile 20 yıldır aşk yaşadığı ileri sürülen Ayşegül isimli kadın, Ece Üner’in programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı.

Programa katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia etti.

“5 ÇOCUĞUMUN 2’Sİ BABANDAN”

Konuklardan biri olan Adnan isimli kişi, eşi ve babasının 20 yıldır birlikte olduğunu bu ilişkiyi de 8-9 ay önce ikisini yatakta basarak öğrendiğini söyledi. 5 çocuk babası adam, eşinin kendisine “5 çocuğumun 2’si babandan’ dediğini ileri sürerek DNA testi yapılmasını istedi.

"5 ÇOCUĞUMUN 2'Sİ BABANDAN" Konuklardan biri olan Adnan isimli kişi, eşi ve babasının 20 yıldır birlikte olduğunu bu ilişkiyi de 8-9 ay önce ikisini yatakta basarak öğrendiğini söyledi. 5 çocuk babası adam, eşinin kendisine "5 çocuğumun 2'si babandan' dediğini ileri sürerek DNA testi yapılmasını istedi.

ÇOCUK İDDİASINI EŞİM SÖYLETTİ”

İddiaların odağındaki Ayşegül isimli kadın ise çocuklarının kayınpederinden olmadığını belirterek  “2 çocuğum kayınpederim” diyerek ifade vermesi konusunda baskı yaptığını söyledi. Canlı yayında açıklamalarına devam eden kadın, “Eşim babasının mirasından daha fazla pay alabilmek için beni döverek böyle söyletti” dedi.

Adnan Bey ise böyle bir şey söylemediğini belirterek “Şahitlerim var getireceğim. Ahiret var yalan söyleme” dedi.

Öte yandan çiftin 5 çocuğu için aileden ve kayınpederden DNA örneği alarak test yapıldı.

Adnan Bey ise böyle bir şey söylemediğini belirterek "Şahitlerim var getireceğim. Ahiret var yalan söyleme" dedi. Öte yandan çiftin 5 çocuğu için aileden ve kayınpederden DNA örneği alarak test yapıldı.

Ece Üner ile Susma programında herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. 5 çocuk sahibi Adnan Bey eşi Ayşegül Hanım’ın kendisini babasıyla aldattığını, 20 yıldır ilişkilerini olduğunu iddia etti. Çift canlı yayında yüzleşti.

Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Ece Üner’in sunuculuğunu yaptığı Ece Üner ile Susma programında herkesi dumur eden bir olay ele alındı. Programa katılan 5 çocuğu olan Adnan isimli kişi, eşinin ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia etti. İddiaların sahibi eşi Ayşegül ise dün canlı yayında yaşadıklarını anlattı. İddiaya göre eşinin ve öz babasının 20 yıl önce kendisi askere gittiğinde ilişkilerinin başladığını ve 20 yıldır ilişkilerini sürdürdüklerini söyledi. 20 yıldır eşi ve babasını ilişki yaşadığını söyleyen Adnan Bey, bu durumu 8-9 ay önce ikisini de aynı odada yakalayarak fark ettiğini söyledi.

Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Ece Üner'in sunuculuğunu yaptığı Ece Üner ile Susma programında herkesi dumur eden bir olay ele alındı. Programa katılan 5 çocuğu olan Adnan isimli kişi, eşinin ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia etti. İddiaların sahibi eşi Ayşegül ise dün canlı yayında yaşadıklarını anlattı. İddiaya göre eşinin ve öz babasının 20 yıl önce kendisi askere gittiğinde ilişkilerinin başladığını ve 20 yıldır ilişkilerini sürdürdüklerini söyledi. 20 yıldır eşi ve babasını ilişki yaşadığını söyleyen Adnan Bey, bu durumu 8-9 ay önce ikisini de aynı odada yakalayarak fark ettiğini söyledi.

Adnan Bey, “Ben şüphelenmedim. Babam geçen sene bu zamanlarda evime misafir olarak gelmişti. Yemekleri yedik, çay içtik, sonra saat 12’den sonra yatmaya gittik. Eşimle çocuklarım aynı odada yatıyordu. Ben salonda yatıyordum. Babam da misafir odasında yatıyordu. Gece 02.00 saatlerinde lavaboya gittim ve baktım onların odasında ışık yanıyor. Babam eşimin odasına gitmiş, çocukların yanında.”

20 YIL ÖNCESİNDE BAŞLAMIŞ

20 yıl öncesine dayanan olaylarla ilgili Ayşegül Hanım: “Eşim askerdeydi, kayınpederim de benim yatağıma geldi. Odalarımız karşı karşıyaydı zaten. Kıyafetleri benim odamdaydı, yanıma geldiğinde üzerinde beyaz külot vardı. Ben yatıyordum kayınpederim yanıma gelip kalçama dokundu. Sonra kalktım ağlamaya başladım yanıma hemen kayınvalidem ve görümcem geldi. Kayınvalideme anlattığımda ‘Adama iftira atma, ölülerin ruhu gelmiştir. O kayınpederin değildir’ dedi. Ben yatarken duvara kaçtıkça kayınpederim benim üzerime geldi.”

20 YIL ÖNCESİNDE BAŞLAMIŞ 20 yıl öncesine dayanan olaylarla ilgili Ayşegül Hanım: "Eşim askerdeydi, kayınpederim de benim yatağıma geldi. Odalarımız karşı karşıyaydı zaten. Kıyafetleri benim odamdaydı, yanıma geldiğinde üzerinde beyaz külot vardı. Ben yatıyordum kayınpederim yanıma gelip kalçama dokundu. Sonra kalktım ağlamaya başladım yanıma hemen kayınvalidem ve görümcem geldi. Kayınvalideme anlattığımda 'Adama iftira atma, ölülerin ruhu gelmiştir. O kayınpederin değildir' dedi. Ben yatarken duvara kaçtıkça kayınpederim benim üzerime geldi."

SİLAH DOĞRULTUP İSTİSMAR ETMİŞ

“Eşim askerden geldiğinde ona anlatmadım çünkü kayınvalidem ‘bizi rezil etme’ diyerek kimseye anlattırmadı. Eşime söylemeye korktum, köyde koyunlardan dolayı beni ahırda dövmüştü. Eşim Adnan yattığım yastıkla bana yerleri süpürtüyordu. Kayınpederim İsmet ben bunları yaşarken silahla yanıma gelip beni istismar edip ‘birine söylersen seni öldürürüm’ diye tehdit ediyordu. Bana ‘Sen benim karımsın. Benim nikahım sana oluyor ama eşinin nikahı sana olmuyor’ diyordu.

Kayınpederimin bana yaptıklarını bütün köy biliyordu. Allah onun belasını versin daha fena olsun. Ben yıllarca kayınpederim ve kocamdan korkusuna hiçbir şey söyleyemedim. Eşim benim yaşadıklarımı öğrendikten sonra babasını bizim eve yemeğe çağırdı.”

Kayınpederimin bana yaptıklarını bütün köy biliyordu. Allah onun belasını versin daha fena olsun. Ben yıllarca kayınpederim ve kocamdan korkusuna hiçbir şey söyleyemedim. Eşim benim yaşadıklarımı öğrendikten sonra babasını bizim eve yemeğe çağırdı."

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Canlı yayında eşiyle yüzleşen Adnan Bey de babası ile eşinin yaşadıklarını bilmediğini söyleyerek onları birlikte gördüğünde her şeyi anladığını söyledi. Canlı yayında eşine sitem eden Adnan Bey, “Bana yaşadıklarını anlatsaydın hiçbir şey böyle olmazdı. Madem sana şiddet uyguladım o zaman babanın evine niye gitmedin?” dedi.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER Canlı yayında eşiyle yüzleşen Adnan Bey de babası ile eşinin yaşadıklarını bilmediğini söyleyerek onları birlikte gördüğünde her şeyi anladığını söyledi. Canlı yayında eşine sitem eden Adnan Bey, "Bana yaşadıklarını anlatsaydın hiçbir şey böyle olmazdı. Madem sana şiddet uyguladım o zaman babanın evine niye gitmedin?" dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA