İstanbul Zeytinburnu’nda bir buçuk yaşındaki çocuklarını doktora gideceklerini belirterek ablasına bırakan Elvan Demir’in daha sonra evine dönerek eşi Enver Demir’le birlikta intihar ettiği bildirildi.

Ablasının gece olmasına rağmen kardeşi dönmeyince merak ettiği, aramalarına da cevap alamayınca genç çiftin evlerine gittiği ifade edildi.

İstanbul Zeytinburnu'nda çocuklarını ablasına bırakan Elvan Demir, daha sonra evine gelerek Enver Demir'le birlikte intihar etti İstanbul Zeytinburnu'nda bir buçuk yaşındaki çocuklarını doktora gideceklerini belirterek ablasına bırakan Elvan Demir'in daha sonra evine dönerek eşi Enver Demir'le birlikta intihar ettiği bildirildi. Ablasının gece olmasına rağmen kardeşi dönmeyince merak ettiği, aramalarına da cevap alamayınca genç çiftin evlerine gittiği ifade edildi.

Evde de kapı açılmayınca ev sahibinden yedek anahtarı aldığı bildirilen abla eve girdiğinde kardeşiyle kocasını cansız buldu.

Yapılan ilk incelemelerde intihar ettikleri sonucuna varılan genç karı-koca toprağa verilmek üzere memleketleri Batman’a gönderildi.

Zeytinburnu’nda kahreden olay! 1,5 yaşında bebekleri olan Batmanlı anne-baba intihar etti!

Zeytinburnu’nda yaşayan Elvan ve Enver Demir çifti, 1,5 yaşlarında bir çocuklarını ablasına bırakıp, yaşamlarına son verdi. Geçim sıkıntısı nedeniyle intihar ettikleri belirtilen çiftin cenazesi Batman’a gönderildi.

İstanbul Zeytinburnu’nda yaşayan ve 1,5 yaşlarında bir çocukları bulunan Elvan ve Enver Demir çiftinin dün gece intihar ettiği belirtildi. ANKA’da yer alan habere göre Elvan Demir, dün akşam saatlerinde ablasına uğrayarak, eşi Enver Demir’in rahatsız olduğunu, bu nedenle hastaneye gideceklerini söyleyerek 1,5 yaşındaki kızını emanet etti. Ancak gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kız kardeşinden haber alamayan ve telefonlarına cevap alamayan ablası, ağlamaya başlayan çocuğu da yanına alarak kardeşinin evine gitti. Kendilerine ulaşamayan aile fertleri, ev sahibinden aldıkları anahtarla eve girdiklerinde çifti hayatını kaybetmiş halde buldu.

İstanbul Zeytinburnu’nda yaşayan ve 1,5 yaşlarında bir çocukları bulunan Elvan ve Enver Demir çiftinin dün gece intihar ettiği belirtildi. ANKA’da yer alan habere göre Elvan Demir, dün akşam saatlerinde ablasına uğrayarak, eşi Enver Demir’in rahatsız olduğunu, bu nedenle hastaneye gideceklerini söyleyerek 1,5 yaşındaki kızını emanet etti. Ancak gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kız kardeşinden haber alamayan ve telefonlarına cevap alamayan ablası, ağlamaya başlayan çocuğu da yanına alarak kardeşinin evine gitti. Kendilerine ulaşamayan aile fertleri, ev sahibinden aldıkları anahtarla eve girdiklerinde çifti hayatını kaybetmiş halde buldu.