En Güncel Haberler

Rize de 6 yaşındaki Elisa, koronavirüse yenildi

Rize de 6 yaşındaki Elisa, koronavirüse yenildi
Bu haber 27 Ağustos 2021 - 22:37 'de eklendi ve 639 views kez görüntülendi.

Rize’de lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki Elisa Yenigün, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Anne Neriman Yenigün, “Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Kovid-19’u yenemedi” dedi.

Rize'de lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki Elisa Yenigün, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Anne Neriman Yenigün, "Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Kovid-19'u yenemedi" dedi.

Trabzon‘daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören Elisa Yenigün, 10 gün önce koronavirüse yakalandı. Bunun üzerine Rize’deki evinde karantinaya alındı.
Durumu ağırlaşan kız çocuğu, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Elisa Yenigün, dün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Elisa Yenigün, bugün Alipaşa Mahallesi Yalı Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören Elisa Yenigün, 10 gün önce koronavirüse yakalandı. Bunun üzerine Rize'deki evinde karantinaya alındı. Durumu ağırlaşan kız çocuğu, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Elisa Yenigün, dün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Anne Neriman Yenigün, Trabzon’daki tedavi sürecinde kızının Kovid-19’a yakalandığını belirterek şunları söyledi:
“Kızım yoğun kemoterapi aldığı için hücre hiçbir şey yoktu onda. Ben de Kovid-19 oldum ama hiçbir şey anlamadım. Ama kızımın savaşacak hücresi yoktu. Kovid-19, 3 güne sardı onu. Biz ilk hastanede yoğun bakımda gözetim altında olsaydık, bu acıyı yaşamayacaktık. Yavrum çok çekti. Herkes önlemini alsın. ‘Nefes alamıyorum anne‘ dedi, hiçbir şey yapamadım. Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Kovid-19’u yenemedi.”
Anne Neriman Yenigün, Trabzon'daki tedavi sürecinde kızının Kovid-19'a yakalandığını belirterek şunları söyledi: "Kızım yoğun kemoterapi aldığı için hücre hiçbir şey yoktu onda. Ben de Kovid-19 oldum ama hiçbir şey anlamadım. Ama kızımın savaşacak hücresi yoktu. Kovid-19, 3 güne sardı onu. Biz ilk hastanede yoğun bakımda gözetim altında olsaydık, bu acıyı yaşamayacaktık. Yavrum çok çekti. Herkes önlemini alsın. ‘Nefes alamıyorum anne' dedi, hiçbir şey yapamadım. Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Kovid-19'u yenemedi."

6 yaşındaki Elisa koronavirüse yenildi

Rize’de yaşayan 6 yaşındaki Elisa Yenigün lösemi tedavisi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede koronavirüs testi pozitif çıkan Elisa ve ailesi izolasyon için Rize’ye gönderildi.

Evlerinde fenalık geçiren Elisa, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan 6 yaşındaki Esila Yenigün, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

6 yaşındaki Elisa koronavirüse yenildi Rize’de yaşayan 6 yaşındaki Elisa Yenigün lösemi tedavisi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede koronavirüs testi pozitif çıkan Elisa ve ailesi izolasyon için Rize’ye gönderildi. Evlerinde fenalık geçiren Elisa, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan 6 yaşındaki Esila Yenigün, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA