En Güncel Haberler

Eski manken Karahan Çantay, hayatını kaybetti. Cenazesi iki gündür morkta bekliyor

Eski manken Karahan Çantay, hayatını kaybetti. Cenazesi iki gündür morkta bekliyor
Bu haber 10 Mart 2021 - 10:52 'de eklendi ve 346 views kez görüntülendi.

Mr.Turkey 95′ yarışmasına katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen ve uzun süre önce Tayland’a yerleşen Çantay, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Mr.Turkey 95' yarışmasına katılarak Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen ve uzun süre önce Tayland'a yerleşen Çantay, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bir zamanların ünlü erkek modeli Karahan Çantay, öğretmenlik yaptığı Tayland’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Adı Sibel Can’la aşk dedikodularına karışan Çantay’ın naaşının 2 gündür morgda yakınları tarafından alınması bekleniyor.

TAYLAND’DA MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORDU

90’lı yılların en ünlü erkek modeli olan Çantay’ın naaşı 2 gündür hastane morgunda yakınlarının alması için bekliyor. Çantay, ölümünden uzun süre önce Türkiye’yi terk ederek yurt dışına yerleşmiş ve Tayland’da matematik öğretmenliği yapmaya başlamıştı.

Bir zamanların ünlü erkek modeli Karahan Çantay, öğretmenlik yaptığı Tayland'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Adı Sibel Can'la aşk dedikodularına karışan Çantay'ın naaşının 2 gündür morgda yakınları tarafından alınması bekleniyor. TAYLAND'DA MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORDU 90'lı yılların en ünlü erkek modeli olan Çantay'ın naaşı 2 gündür hastane morgunda yakınlarının alması için bekliyor. Çantay, ölümünden uzun süre önce Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşmiş ve Tayland'da matematik öğretmenliği yapmaya başlamıştı.

MOTOR KAZASINDA VEFAT ETTİ”

Yapımcı Erol Köse de, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda 1995’te katıldığı yarışma ile adını duyuran Karahan Çantay ile ilgili açıklamada bulundu. Köse paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Karahan Çantay, Tayland’da motorla trafik kazasında vefat etti. Orada matematik öğretmeniymiş, cenazesi 2 gündür alınamamış oradan” ifadelerini kullandı.

MOTOR KAZASINDA VEFAT ETTİ" Yapımcı Erol Köse de, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda 1995'te katıldığı yarışma ile adını duyuran Karahan Çantay ile ilgili açıklamada bulundu. Köse paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Karahan Çantay, Tayland'da motorla trafik kazasında vefat etti. Orada matematik öğretmeniymiş, cenazesi 2 gündür alınamamış oradan" ifadelerini kullandı.

KARAHAN ÇANTAY KİMDİR

Karahan Çantay, 21 Aralık 1973 tarihinde Ankara’da doğdu, Balıkesir’de büyüdü. İlk, orta ve liseyi Balıkesir’de tamamladı. Üniversite sınavlarında da, en büyük ideali olan ODTÜ’ye dereceyle girdi. 1990 yılında ODTÜ Matematik Bölümü’nü kazandı. Son sınıfa kadar okudu. Mankenliğe başlayınca okulu bıraktı. 2000 yılında okuldan atıldı.

KARAHAN ÇANTAY KİMDİR Karahan Çantay, 21 Aralık 1973 tarihinde Ankara'da doğdu, Balıkesir'de büyüdü. İlk, orta ve liseyi Balıkesir'de tamamladı. Üniversite sınavlarında da, en büyük ideali olan ODTÜ'ye dereceyle girdi. 1990 yılında ODTÜ Matematik Bölümü'nü kazandı. Son sınıfa kadar okudu. Mankenliğe başlayınca okulu bıraktı. 2000 yılında okuldan atıldı.

1995 yılında “Mr Turkey” model yarışmasının birincisi oldu. 1996 yılında ilk kez İstanbul’da düzenlenen Mr World erkek güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiş ve Tom Nuyens ile Gabriel Soto’nun ardından üçüncü oldu.

Harika Avcı, Sibel Can ve Zeynep Uludağ gibi isimlerle televizyon dizilerinde başrolü paylaştı. Oynadığı dizi ve filmler Zehirli Sarmaşık, Sibel,Gizli Aşk, Böyle mi Olacaktı, Kumkapı Olayı-Üzgünüm, Altın Vuruş. Bunların haricinde Zeki Müren anısına tiyatro gösterisi ve Hande Ataizi ile birlikte Zorro’nun Aşkı’nda oynadı.

2000 yılının Mart atında Bülent Ersoy’un “Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim” adlı şarkının klibinde oynadı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA