En Güncel Haberler

ÜNLÜ SANATÇININ VASİYETİ

ÜNLÜ SANATÇININ VASİYETİ
Bu haber 25 Ocak 2022 - 4:35 'de eklendi ve 336 views kez görüntülendi.

Hayatını kaybeden Fatma Girik, vasiyeti gereği hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek.

Bu sabah tedavi gördüğü hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Fatma Girik, vasiyeti gereği 56 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek.

ÜNLÜ SANATÇININ VASİYETİ

Yeşilçam’ı unutulmaz oyuncularından Fatma Girik’in, sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Usta sanatçının ölümü sanat dünyası başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Fatma Girik için yarın 10.00’da Şişli Belediyesi’nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00’de Cemal Reşit Rey’de yapılacak. Fatma Girik’in cenazesi, Teşvikiye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum’a gönderilecek.

ÜNLÜ SANATÇININ VASİYETİ

VASİYETİ YERİNE GETİRELECEK

Girik, 2019 yılında Posta’ya verdiği röportajda cenazesiyle ilgili vasiyetinden bahsetmişti. Girik, açıklamasında “Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum” demişti.

ÜNLÜ SANATÇININ VASİYETİ

Girik, vasiyeti gereği 2017 yılında yaşamını yitiren 56 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek.

ÜNLÜ SANATÇININ VASİYETİ

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA