En Güncel Haberler

Üçüncü kez kansere yakalanan ünlü şarkıcı Gülay vasiyetini hazırladı! Ve Sevenlerine Dua istedi..

Üçüncü kez kansere yakalanan ünlü şarkıcı Gülay vasiyetini hazırladı! Ve Sevenlerine Dua istedi..
Bu haber 12 Haziran 2021 - 22:58 'de eklendi ve 436 views kez görüntülendi.

Şarkıcı Gülay, geçtiğimiz yıllarda mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise şarkıcı Gülay’a rahim kanseri teşhisi konuldu.  ‘Cesaretin Var mı Aşka’ parçasıyla adını duyuran şarkıcı, sağlık durumu ve vasiyeti hakkında açıklama yaptı.

Şarkıcı Gülay, geçtiğimiz yıllarda mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise şarkıcı Gülay'a rahim kanseri teşhisi konuldu. 'Cesaretin Var mı Aşka' parçasıyla adını duyuran şarkıcı, sağlık durumu ve vasiyeti hakkında açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda iki kez kanserle mücadelesini kazanan, bir dönem çoklu organ yetmezliği tedavisi de gören Gülay Sezer, rahim kanserine yakalandı. Bodrum’dan İstanbul’a dönerek tedavisine başlayan şarkıcıdan açıklama geldi.

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu’na konuşan ünlü şarkıcı, vasiyetini hazırladığını açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda iki kez kanserle mücadelesini kazanan, bir dönem çoklu organ yetmezliği tedavisi de gören Gülay Sezer, rahim kanserine yakalandı. Bodrum’dan İstanbul’a dönerek tedavisine başlayan şarkıcıdan açıklama geldi. Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'na konuşan ünlü şarkıcı, vasiyetini hazırladığını açıkladı.

BU ÜÇÜNCÜ KANSERİM”

Bir haftaya kadar rahim kanseri sebebiyle ameliyat olacak olan ünlü şarkıcı, ‘Sevenlerim korkmasın, üzülmesin. Kanser konusunda bayağı deneyimliyim. Bu üçüncü kanserim. İki sene önce de çoklu organ yetmezliğini atlatmıştım. Henüz dokuz canımı tamamlamadım. Beş canım daha var. Sevenlerim dua etsinler benim için.’ dedi.

BU ÜÇÜNCÜ KANSERİM" Bir haftaya kadar rahim kanseri sebebiyle ameliyat olacak olan ünlü şarkıcı, 'Sevenlerim korkmasın, üzülmesin. Kanser konusunda bayağı deneyimliyim. Bu üçüncü kanserim. İki sene önce de çoklu organ yetmezliğini atlatmıştım. Henüz dokuz canımı tamamlamadım. Beş canım daha var. Sevenlerim dua etsinler benim için.' dedi.

Vasiyet için notere gittiğini söyleyen Gülay, vasiyetini her ihtimale karşı hazırladığını açıkladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA