En Güncel Haberler

Trabzon’da üç küçük kızını öldüren imamın ilk ifadesi ortaya çıktı

Trabzon’da üç küçük kızını öldüren imamın ilk ifadesi ortaya çıktı
Bu haber 04 Eylül 2021 - 15:52 'de eklendi ve 591 views kez görüntülendi.

Üç kızını öldüren cani babanın ilk ifadesi ortaya çıktı: Olay hayalden ibaret şoktayım!

Trabzon’un Of ilçesinde çay bahçesine götürdüğü üç kızını tabancayla başlarından vurarak öldüren cani baba Emre Göktaş’ın mahkemedeki ilk ifadesi ortay çıktı. Kızlarının kendisine cephe aldığını öne sürüp, bunun da zoruna gittiğini anlatan Göktaş, “Eşimle aramızdaki olaylar aklıma geldi. Kaos içindeydim, kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Çocuklarımı çok seviyordum.

 Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Çocuklarımı çok seviyordum. Ben olayın hala hayalden ibaret olduğunu düşünüyorum. Olayın şokundayım. Şu an kafam allak bullak” dedi. Göktaş tutuklu bulunduğu cezaevindeki hücrede de bileklerini keserek intihara kalkıştı. Görevliler tarafından yaralı bulunan ve tedaviye alınan Göktaş’ın, hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Göktaş, tutuklu bulunduğu Trabzon E Tipi Kapalı Ceza evinde bileklerini keserek intihara kalkıştı.

MAHKEME İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Emre Göktaş’ın, ‘Altsoydan akrabayı kasten öldürmek’ suçundan tutuklandığı mahkemedeki ifadesine ulaşıldı.
Göktaş verdiği ifadede, şunları söyledi:

Eşim çalışmaya başladıktan sonra aramızda sıkıntılar başladı. Onun çalışmasını istemiyordum. O çalışınca ev ile ilgilenmiyor, çocuklar mağdur oluyordu. 1 ay önce bu nedenle tartıştık, beni şikâyet etti, hakkımda tedbir kararı aldırdı. 30 gün bu nedenle evden uzaklaştırıldım. Eşim, boşanmak istiyordu ancak anlaşmaya yanaşmıyordu.

Tedbir kararı bittiğinde çocuklarımı alarak gezmeye götürdüm. Uzaklaştırma süresinde çocuklarımın bana olan davranışları değişti. Çocuklarımın bana karşı cephe aldığını hissettim, bu benim zoruma gitti. Evde oturduk, çocuklar oyun oynadılar, bir süre sonra sıkıldılar, bunun üzerine dışarı çıktık. Çocuklarla 4’ümüz köyün ilk evinden ileri doğru yürüdük. Çocuklar oynayarak dere istikametine gittiler, ben de arkalarından gittim.

Yağmur yağmaya başladı, eve doğru gitmeye karar verdik. Sonra eşimle aramdaki olaylar akılıma geldi. Kendimi kaybettim, kaos içindeydim. O an ne yaptığımı hatırlamıyorum. Arazide ‘yabani hayvan olur’ diye silahı yanımda taşırdım. Orada bir köpeğin havladığını hatırlıyorum, onun dışında hiçbir şey hatırlamıyorum.

Ben çocuklarımı çok seviyordum. Bende unutkanlık mevcuttur. Bu nedenle tedavi görüp, çeşitli ilaçlar kullandım. Eşimle olan anlaşmazlıklar nedeniyle zihin kalitemde azalmalar oldu. Ne yaptığımı bilmeyecek hale geldim. Ben olayın hala hayalden ibaret olduğunu düşünüyorum, olayın şokundayım.

Ben çocuklarımı çok seviyordum. Bende unutkanlık mevcuttur. Bu nedenle tedavi görüp, çeşitli ilaçlar kullandım. Eşimle olan anlaşmazlıklar nedeniyle zihin kalitemde azalmalar oldu. Ne yaptığımı bilmeyecek hale geldim. Ben olayın hala hayalden ibaret olduğunu düşünüyorum, olayın şokundayım.

Trabzon’un Of ilçesinde evlerinin bir kilometre uzağındaki çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren, Hiranurve Elif Göktaş’ı tabancayla başlarına ateş edip öldüren cami imamı Emre Göktaş’ın  ilk ifadesi ortaya çıktı: “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum.”

Trabzon'un Of ilçesinde evlerinin bir kilometre uzağındaki çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren, Hiranurve Elif Göktaş'ı tabancayla başlarına ateş edip öldüren cami imamı Emre Göktaş'ın ilk ifadesi ortaya çıktı: "Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum."

EŞİNE ŞİDDETTEN UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

İmam Emre Göktaş’ın, anlaşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi Sibel Göktaş ile boşanma aşamasında olduğu, hakkında eşini darbettiği gerekçesiyle bir aylık uzaklaştırma kararı verildiği, olay günü sona eren karar sonrası da çocuklarını görmek için yanına aldığı öğrenildi. Olay günü çocuklarını yeniden annelerine bırakması beklenen babanın cinayeti gerçekleştirdiği belirtildi.

ÇOCUKLARIM BENDEN SOĞUMUŞTU”

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürerken, Emre Göktaş, güvenlik gerekçesiyle Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’nda sorguya alındı. Şüphelinin, avukat talebinde bulunduğu sorgusunda verdiği ifadesi de ortaya çıktı. Göktaş’ın ifadesinde, “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim.Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” dediği belirtildi.

Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” dediği belirtildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emre Göktaş , jandarmada tamamlanan sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliye binasına götürülen Göktaş’a çelik yelek giydirildiği görüldü.

TUTUKLANDI

Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadesinin ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen Göktaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 AY ÖNCE TAYİN OLMUŞ

Rize’de bir camide müezzin olarak görev yapan Emre Göktaş’ın, 2 ay önce Trabzon’un Of İlçe Müftülüğü’ne tayin olduğu, zaman zaman çeşitli camilerde imamlık görevlerinde de bulunduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevki beklenen şüphelinin, sosyal medya hesabında, eline aldığı kediyle çekildiği fotoğraf karesini, “İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sever oldum… demiş şair” notuyla paylaştığı dikkat çekti.

Aynı fotoğrafa, “Yeni görevimiz KYK Manevi danışmanlık. Mevla muvaffak eylesin” yazdığı da görülen Göktaş'ın, bir takipçinin yorumuna ise "Ne olsa düşünüyorum kardeşim" yanıtı verdiği görüldü.

Aynı fotoğrafa, “Yeni görevimiz KYK Manevi danışmanlık. Mevla muvaffak eylesin” yazdığı da görülen Göktaş’ın, bir takipçinin yorumuna ise “Ne olsa düşünüyorum kardeşim” yanıtı verdiği görüldü.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Babaları taradından öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Çaykara ilçesine getirildi.

Taşhanpazarı Mahallesi’ndeki cenazeye Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, ilçe belediye başkanları, çocukların dedesi Yüksel Çakır ile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede acılı aile bireyleri, çocukların ardından gözyaşı döktü. İkindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası 3 kardeş, gözyaşlarıyla, aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

Taşhanpazarı Mahallesi'ndeki cenazeye Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, ilçe belediye başkanları, çocukların dedesi Yüksel Çakır ile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede acılı aile bireyleri, çocukların ardından gözyaşı döktü. İkindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası 3 kardeş, gözyaşlarıyla, aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA