En Güncel Haberler

Son Dakika: Van’da deprem oldu! 11 dakika arayla iki kere sallandı

Son Dakika: Van’da deprem oldu! 11 dakika arayla iki kere sallandı
Bu haber 27 Kasım 2021 - 23:51 'de eklendi ve 279 views kez görüntülendi.

Son Dakika: Van’ın Tuşba ilçesinde, 11 dakika arayla 3.7 ve 2.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre ilçelerden hissedildi.

Deprem Dairesi Başkanlığı’nın verilerine göre, saat 22: 20 ile 22: 31’de merkez üssü Tuşba ilçesi olan 3.7 ve 2.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Birinci deprem yerin 15.75 kilometre, ikinci deprem ise 6.98 kilometre derinliğinde meydana gelirken, depremde can ve mal kaybının olmadığı belirtildi.

JEOFİZİK Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Bölgesi’nde büyük depremin Tekirdağ’da olacağını iddia etti. Ercan, "Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor herkes İstanbul diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’da beklenen depremde açığa çıkacak güç 4,3 atom bombası gücünde olacak ama Marmara Ereğlisi’nde olacak olan depremde açığa çıkacak güç ise 24 atom bombasına eş değer olacaktır” dedi. Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçe Belediyesi’nin düzenlediği, 'Deprem her an kapımızda’ konulu panele katıldı.

KANDİLLİ DEPREMİ 3.5 AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, merkez üssü Tuşba ilçesi olan depremin büyüklüğünün 3.5 olduğunu bildirdi.

AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Van Tuşba’da saat 22:20’de 3,7 şiddetinde bir deprem meydana

SON DAKİKA: AFAD,Van Tuşba’da saat 22:20’de 3,7 şiddetinde bir Deprem meydana geldiğini duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre; depremin derinliği 15.73 kilometre olarak kayda geçti.

Korkutan deprem Van ve çevre illerde paniğe neden oldu.

Akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Türkiye'nin sahil şeridinde de hisssedildi. Özellikle Antalya'nın Alanya ilçesi çok şiddetli bir sarsıntı ile güne uyandı. Vatandaşlar sarsıntı sonrası panik yaşadı. Şu ana kadar bir olumsuzluk bildirimi olmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA