En Güncel Haberler

Son dakika: Kütahya’da deprem

Son dakika: Kütahya’da deprem
Bu haber 31 Ağustos 2021 - 15:56 'de eklendi ve 552 views kez görüntülendi.

Son dakika haberi… Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberi... Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD verilerine göre, Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde saat 13:04 sıralarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

KANDİLLİ 4,9 OLARAK DUYURDU

Kandilli Rasathanesi’nin verilene göre ise, depremin büyüklüğü 4,9 olarak ölçüldü. Derinliği ise, 5.0 kilometre olarak açıklandı

OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMUYOR

AFAD tarafından yapılan açıklamada, ”Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada 5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 16 artçı sarsıntı kaydedildiği bildirildi

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kütahya Valisi Ali Çelik, ”Altıntaş ilçemizde saat 14.04’te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibarıyla olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Alanda tarama çalışmalarına devam edilmektedir. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

ÇEVRE İLLERDEN HİSSEDİLDİ

5,0 büyüklüğündeki deprem, Altıntaş ilçesinin yanı sıra kent merkezi, Eskişehir ve Afyonkarahisar da aralarında olduğu çevre illerden hissedildi.

ÇEVRE İLLERDEN HİSSEDİLDİ 5,0 büyüklüğündeki deprem, Altıntaş ilçesinin yanı sıra kent merkezi, Eskişehir ve Afyonkarahisar da aralarında olduğu çevre illerden hissedildi.

AFAD’ın son dakika açıklamasına göre saat 14.04’te merkez üssü Kütahya’nın Altıntaş ilçesi olan 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Ankara, Eskişehir, Afyon ve Konya’dan da hissedildi. AFAD, “Deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” açıklamasını yaptı. Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, “5-6 saniye sürdü, olumsuz bir durum yok” dedi.

AFAD’dan yapılan açıklamada 5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 16 artçı sarsıntı kaydedildiği bildirildi

Son dakika haberine göre Ankara, Eskişehir, Afyon ve Kütahya’da hissedilen bir deprem meydana geldi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı.

Son dakika haberine göre Ankara, Eskişehir, Afyon ve Kütahya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA