En Güncel Haberler

Son dakika… Balıkesir’de korkutan deprem! Deprem, İstanbul’dan da hissedildi

Son dakika… Balıkesir’de korkutan deprem! Deprem, İstanbul’dan da hissedildi
Bu haber 22 Ocak 2022 - 23:03 'de eklendi ve 369 views kez görüntülendi.

AFAD’ın aktardığı son dakika bilgisine göre, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak kayıtlara geçti. Deprem Bursa ve İstanbul’dan da hissedildi.

AFAD'ın aktardığı son dakika bilgisine göre, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak kayıtlara geçti. Deprem Bursa ve İstanbul'dan da hissedildi.

AFAD’ın aktardığı veriye göre, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde saat 22.31’de 4.7 büyüklüğünde ve 11.49 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak kayıtlara geçti.

AFAD’dan yapılan açıklamada “Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde saat 22.31’de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz.” denildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada "Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 22.31'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

Sondakika haberi! Balıkesir‘in Dursunbey ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 22.31’de Dursunbey ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremin 11,49 kilometre derinlikte olduğu belirlenirken, çevre illerden de hissedildiği bildirildi.

AFAD’ın verilerine göre saat 22.30’de Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11 kilometre derinlikte meydana gelen deprem İstanbul, Bursa ve çevre illerde de hissedildi.

AFAD'ın verilerine göre saat 22.30'de Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11 kilometre derinlikte meydana gelen deprem İstanbul, Bursa ve çevre illerde de hissedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA